Restaurant Aarhus Ø

Restaurant Århus Ø

Restaurant Anker i Aarhus

Restaurant Anker er en stemningsfyldt og hyggelig restaurant beliggende i Århus Ø. Vi er placeret mellem kuttere, lystbåde og bølger. Vores restaurant er fransk inspireret, men vi ønsker ikke at tage os selv for højtideligt.

Hos Restaurant Anker i Aarhus Ø finder du hverken strittende lillefingre eller tjenere med næsen i sky. Du finder derimod et dedikeret personaleteam, der kredser om den gode madoplevelse og gode service.

Selskaber

Hos Restaurant Anker er det muligt at afholde selskaber og arrangementer. Vi vil her stille vores smukke omgivelser og udsigt til rådighed samt vores dygtige personale. Der er ikke nogen selskaber, som vi ikke kan klare. Vi kan klare alt fra konfirmationer til barnedåb.

Står I og skal afholde et arrangement, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så kan vi sammen finde den perfekte løsning til jer.

Læs mere om selskaber

Find os

Restaurant Anker
Fiskerivej 12
8000 Aarhus C

+45 89 80 78 98
info@restaurantanker.dk

Book bord
Pigvar på Anker Restaurant Aarhus Ø
Hummer på Restaurant Århus Ø
Østers på Anker Aarhus
Bøf med sauce Aarhus Ø

Restaurant ved Århus Ø

Restaurant Anker er placeret i Århus Ø, som ligger på Nordhavnen. Vi går meget op i den gode madoplevelse. Konceptet er fransk, men vi ruller ikke med øjnene, hvis du bestiller en bøf, udtaler vinen forkert eller deler en hovedret. Vi er en restaurant for livsnydere, hvor der skal være plads til alle. Vi er placeret i Aarhus Ø med den fineste udsigt ud over vandet. Vi er høflige, og går langt for at sikre dig den bedste oplevelse. Desuden er vores råvarer altid friske, så du får den bedste madoplevelse.

Vi er en del af det familieejede selskab, Smag & Slægt. Hver restaurant har sit individuelle koncept. Der er også tre andre restauranter i Aarhus og en i Middelfart. Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og familie.

Mere om Restaurant Anker Aarhus Ø

Med adresse i første parket til vandet, har vi mulighed for at hente vores fisk hos havnens lokale fiskehandlere, som netop har fisket dem op fra vandet. Kom og besøg os, og spis dig mæt i dagens fangst. Mærk duften af saltvand mens du nyder udsigten over Aarhus Øs ambitiøse arkitektur.

Vores nyeste skud på stammen er Anker Gourmet, som også er placeret på Fiskerivej ved Aarhus Ø. Her stepper vores fransk inspirerede køkken op i en ny liga. Vores gourmetkokke er i særklasse, og meget dedikerede til deres fag. Oplev derfor en gastronomisk oplevelse uden lige, med fokus på fisk og skaldyr – lige i Ankers ånd. Vælg mellem 9 eller 13 retter. Det er retter, som vil give dig en ekstraordinær madoplevelse – både for dine øjne og smagsløg. Se det hele på menukortet.

Se hele menukortet