Frokost
Hos Anker serverer vi friskfanget fisk og skaldyr i smukke rammer, der indbyder til hyggelige og mindeværdige stunder med dem du holder af.
Vi udvælger nøje vores råvarer, så de kan nydes med ekstra god smag.
11.30-17.00
A n k e r s F r o k o s t
M e n u –
2 retter 298,-
Vores kokke sammensætter hver dag en menu med sæsonens bedste råvarer og lysten til at forkæle vores gæster.
SMØRREBRØD
A N K E R s S t j e r n e s k u d
2 stk. stegte fiskefileter på ristet surdejsbrød m. fiskesouffle, rejer, rogn, røget laks, tomatsauce,
grøn olie & grillet citron
249,-
Paneret fiskefilet m. remoulade, rogn, citron & urter 139,-
Røget laks, ramsløgspulver, grøn mayo & syltet skalotteløg 119,-
Kartoffel m. løvstikkepesto, hjemmeristede løg & urtestøv 98,-
Havnens fiskerillette, soltørret tomat, tomatpulver og fennikel-crudité 119,-
Rørt tatar m. kartoffelfrit og ramsløgsmayo 129,-
A LA CARTE
F o r r e t t e r
Fiskefumé på pighvar m. blåmuslinger, grøn olie & dild 189,-
Marmoreret hvidfisk, variation af rogn , fennikel-crudité, peberrodsauce og grøn olie 129,-
Ceviche med “leche de tigre“ 119,-
Carpaccio m. pesto af løvstik, saltede mandler og urtespirer 139,-
H o v e d r e t t e r
Klassisk rørt tatar. Variation af syltede løg & pebermayo 189,- Tilvalg: pommes frites 49,-
“Mediterinean style“ blæksprutte m. grillet peberfrugt, bagt kartoffel & hvidløgs-veloute 219,-
Moules mariniere, hvidvinsdampede blåmuslinger 149,-Tilvalg: pommes frites 49,-
Smør-blancheret havkat m. ramsløgspulver, grillet spidskål, kartoffel, hvidvinssauce & grøn olie 229,-
Bøf Bearnaise Ribeye fra Freygaard frilandskvæg m. grove fritter, grillet asparges & bearnaise sauce 359,-
D e s s e r t
Koldskål m. bærvariation og hjemmelavet crumble 98,-
Jordbær & Rabarber Vaniljepocheret jordbær m. rabarber, vaniljeis & champagneskum 119,-
Crème Brûlée m. vaniljeis & crumble 98,-
A N K E R
S K A L D Y R
Koldt skaldyrsfad med det hele 698,-
eller køb dine favoritter enkeltvis…
S k a l d y r s f a d k o l d t 698,-
Grillet JOMFRUHUMMER 56,- pr. Stk.
ØSTERS au naturel 34,- pr stk.
Lavbagte KRABBEKLØR 58,- pr. stk.
BLÅMUSLINGER 38,- pr. 100g.
RØDE KREBS 19,- pr. stk
Kogte SKALREJER 47,- pr. 100g.
Dildkogt 1/2 HUMMER 318,-
AIOLI, DILD- & HUMMERMAYO 10,- pr. stk
SURDEJSBRØD & SMØR
S k a l d y r s ta l l e r k e n 389,-
Dagens udvalg af friske skaldyr sammensat af kokken på dagen.
Hertil hjemmebagt surdejsbrød, aioli og smør
@Ankerrestaurant
Åbningstider
MANDAG – FREDAG
11.30 – 23.00
LØRDAG – SØNDAG