Frokost
Hos Anker serverer vi friskfanget fisk og skaldyr i smukke rammer, der indbyder til hyggelige og mindeværdige stunder med dem du holder af.
Vi udvælger nøje vores råvarer, så de kan nydes med ekstra god smag.
11.30-17.00
A n k e r s F r o k o s t
M e n u –
2 retter 298,-
Vores kokke sammensætter hver dag en menu med sæsonens bedste råvarer og lysten til at forkæle vores gæster
SMØRREBRØD
2 stk. stegte fiskefileter, fiskesouffle, rejer, røget laks, grillet citron, tomat & ristet surdejs brød.
Hertil asparges-sauce a part m. rogn, agurk,
grøn olie & karse
249,-
syltede skalotteløg og sanket ramsløg 109,-
A LA CARTE
F o r r e t t e r
Hummerbisque 189,-
m. torskeballotine, hvidløgsstegte tigerrejer, blåmuslinger, grøn olie & dild
Ankers hjemmerøgede laks 149,-
m. fynsk rygeost, syltede skalotteløg & skovsyre
Kammuslinger 169,-
Asparges-Bechamel, stenbiderrogn, og forårets spirer
H o v e d r e t t e r
Klassisk rørt tatar 189,-
Syltede løg, pebermayo og røget æggeblomme
Tilvalg: pommes frites 49,-
Pighvar 289,-
Stegt pighvar på ben m. ramsløg, hvidløgs velouté og knuste kartofler
Bøf Bearnaise 329,-
Bål-røget Ribeye m. grove fritter, sæsonens garniture & bearnaise sauce
D e s s e r t
Creme Bruleé 98,-
Vaniljecreme med brændt karamel, hjemmelavet is & crumble
Aromatisk Honning 119,-
m. lavendelganache, knas, kamille-mousse & blomsteris
A N K E R
S K A L D Y R
Skal forudbestilles
S k a l d y r s f a d k o l d t 698,-
DILDKOGT 1/2 HUMMER, JUMFRUHUMMER, ØSTERS, KRABBEKLØR, BLÅMUSLINGER, RØDE KREBS
& SØKOGTE SKALREJER. HERTIL SERVERES AIOLI, RAMSLØG- & HUMMERMAYO, SAMT BRØD & SMØR
@Ankerrestaurant
Åbningstider
MANDAG – FREDAG
11.30 – 23.00
LØRDAG – SØNDAG