Traktement

Omgivelserne i og omkring ANKER er en skøn oase midt i storbyen, her kan I afholde traktement i ro og mag, med udsigt over lystbådehavnen og Aarhus Ø. Lokalerne kan rumme fra 20 til 150 personer. Vi ser frem til at skabe en mindeværdig dag for jer og jeres gæster.

Kaffe bordet

• 1 stk. hjemmebagt bolle m. smør/pålæg
• Dagens kage
• Kaffe/te ad libitum
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
 Serveres på fade ved bordet

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 259,-

Frokost-sammenkomst

• 3 stk. uspecificeret smørrebrød eller pølse & ostebord
• Kaffe/te ad libitum
• Dagens kage
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
Serveres på fade ved bordet

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 329,-

Mindesammenkomst efter en begravelse eller bisættelse

Smag & Slægt’s selskabslokaler lægger ofte lokaler til mindesammenkomster. Efter en begravelse eller bisættelse i Aarhus og omegn, er det oplagt at besøge vores lyse og stemningsfulde lokaler, der danner den perfekte ramme om en sammenkomst, hvor formålet er at mindes og være i sorgen sammen med mennesker, der alle har holdt af afdøde.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”.
I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber
den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

 

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45,-
Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

Priser pr. person

Én bolle m. smør og pålæg
Pølse og ostebord
3 stk. uspecificeret smørrebrød
Småkager
Kaffe/te ad libitum
3 slags sødt
Flaske øl, pr. stk.
Flaske sodavand, pr. stk.
Dagens kage
Leje af eget lokale (Hvis “Kaffebordet el. “Frokost-sammenkomst” ikke vælges)

129,-
229,-
229,-
59,-
69,-
59,-
39,-
39,-
59,-
3000,-

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 10 km fra restauranten. Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se DRCs hjemmeside www.d-r-c.dk

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00