Aften
Velkommen til Anker
17.00-23.00
(køkkenet lukker kl. 21.30)
S N A C K S
Køkkenets friske sommersnacks 79,-
Ankers salte snacks 59,-
ØSTERS pr. stk. 32,-
m. citron & havsalt
m. rødløg & rødvinsvinaigrette
m. champagneskum og rose perle
A L A C A R T E
F o r r e t t e r
Fiskefumé på pighvar m. blåmuslinger, grøn olie & dild 189,-
Marmoreret hvidfisk, variation af rogn , fennikel-crudité, peberrodsauce og grøn olie 129,-
Ceviche med “leche de tigre“ 119,-
Carpaccio m. pesto af løvstik, saltede mandler og urtespirer 139,-
H o v e d r e t t e r
Klassisk rørt tatar Variation af syltede løg & pebermayo 189,-Tilvalg: pommes frites 49,-
“Mediterinean style“ blæksprutte m. grillet peberfrugt, bagt kartoffel & hvidløgs-velouté 219,-
Moules mariniere, hvidvinsdampede blåmuslinger 149,- Tilvalg: pommes frites 49,-
Smør-blancheret havkat m. ramsløgspulver, grillet spidskål, kartoffel, hvidvinssauce & grøn olie 229,-
Bøf Bearnaise Ribeye fra Freygaard frilandskvæg m. grove fritter, grillet asparges & bearnaise sauce 359,-
D e s s e r t
Koldskål m. bærvariation og hjemmelavet crumble 98,-
Jordbær & Rabarber Friske jordbær m. rabarber, vaniljeis & champagneskum 119,-
Crème Brûlée m. vaniljeis & crumble 98,-
A N K E R
S I G N A T U R
4 retters menu 298,-
CEVICHE – ÆRTER
FISKERILETTE – FENNIKEL CRUDITE – DANSKE SOMMERÆRTER
MARMORERET HVIDFISK – ROGN – PEBEROD – GRØN OLIE
HAVKAT – HVIDVINSSAUCE – SÆSON GRØNT
8 retters menu 498,-
ØSTERS – CHAMPAGNESKUM – ROSENPERLE
CEVICHE – ÆRTER
FISKERILETTE – FENNIKEL CRUDITE – DANSKE SOMMERÆRTER
¨DEN RYGENDE REDE¨ HJEMMELAVET BACON – HØRØGET KARTOFFEL
SKOVENS BRØD
MARMORERET HVIDFISK – ROGN – PEBEROD – GRØN OLIE
HAVKAT – HVIDVINSSAUCE – SÆSON GRØNT
JORDBÆR – RABARBER – CHAMPAGNESKUM
H e l a f t e n s o p l e v e l s e
8 retters menu
Inkl. velkomstcocktail, 3 gl. vinmenu,
vand m/u brus, kaffe & petitfours
898,-
A N K E R S K A L D Y R
Koldt skaldyrsfad med det hele 698,-
eller køb dine favoritter enkeltvis…
S k a l d y r s f a d k o l d t 698,-
Grillet JOMFRUHUMMER 56,- pr. Stk.
ØSTERS au naturel 34,- pr stk.
Lavbagte KRABBEKLØR 58,- pr. stk.
BLÅMUSLINGER 38,- pr. 100g.
RØDE KREBS 19,- pr. stk
Kogte SKALREJER 47,- pr. 100g.
Dildkogt 1/2 HUMMER 318,-
AIOLI, DILD- & HUMMERMAYO 10,- pr. stk
SURDEJSBRØD & SMØR
S k a l d y r s ta l l e r k e n 389,-
Dagens udvalg af friske skaldyr sammensat af kokken på dagen.
Hertil hjemmebagt surdejsbrød, aioli og smør
@Ankerrestaurant
Åbningstider
MANDAG – FREDAG
11.30 – 23.00
LØRDAG – SØNDAG