Gourmet

Ons-, tors-, fre, & lørdag
Fra kl. 18.00

ANKER GOURMET er ANKERs lille eksklusive perle, og så er det Aarhus’ nyeste gourmet restaurant,
hvor menukortet tilpasses sæsonerne. Her er der plads til ro og fordybelse, når vi sætter fokus på gæsten.

13 retter

13 retters menu 898,-
7 gl. vinmenu 578,-
7 gl. alkoholfri vin & saftmenu 578,-
Kaffe & Petit fours 109,-

Skal vælges af hele bordet

Helaften menu

Inkl. 13 retters menu
7 gl. vinmenu med eller uden alkohol
Kaffe & petit fours
1498,-

Skal vælges af hele bordet

Menu

Taco – hav – have   

Hjemmelavet bacon – sort peber  

Kammusling – æble – agurk  

Stenbiderrogn – torskerogn – ørredrogn  

Østers – blomster  

Hummer – amarant – tomat  

Tigerrejer – asparges – hollandaise 

Vesterhavsfisk – variation af løg 

Lam – hasselnød

Kartoffel – rygeost – svampe

Ramsløg – brændt hvidløg – brød  

Rose – rabarber

Honning – blomster  

(gælder til 1/6 – 2023)

Book bord på Restaurant Anker

Bestil bord på Restaurant Anker og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Restaurant Anker – gourmet i Aarhus

Anker Gourmet er Restaurant Ankers nyeste tiltag, og er tænkt som en eksklusiv lille perle, hvor du kan nyde luksuriøse retter og udsøgte vine serveret af oplagte og opmærksomme tjenere i vores flotte lokaler i Aarhus.

Hos Anker Gourmet bliver der ikke sparet på noget! Her er der fokus på alt fra sammensætningen af menuen, udvælgelsen af råvarer, tilberedningen af maden og ikke mindst fuld opmærksomhed på gæsten, så denne får en fantastisk helhedsoplevelse, der er værd at gentage.

To restauranter – en beliggenhed

Aarhusianske Restaurant Anker danner rammen for to spisesteder – nemlig Brasserie Anker og Anker Gourmet, der begge serverer fransk inspirerede retter. Brasserie Anker holder åbent alle dage og byder på både frokost- og aftensserveringer, hvor Anker Gourmet kun åbner dørene onsdag – lørdag for deres udsøgte serveringer. Begge restauranter kredser om råvarer som fisk og skaldyr, der udgør fundamentet for mange af retterne.

Anker Gourmet er det eksklusive tiltag hos Restaurant Anker. Her er maden i særklasse og vores mål er at give en unik, gastronomisk oplevelse, der er til at betale for, og vores dygtige og dedikerede køkkenteam kreerer altid retter, der har til formål at give dig en helt ekstraordinær oplevelse – både for øjne og smagsløg.

Nyd vores gourmetmenuer på Aarhus Ø

Anker Gourmet og Brasserie Anker ligger på Aarhus Ø, som er en ny bydel tæt på vandet og haven. Området ligger også tæt på centrum, og det tidligere havneområde har fået et gevaldigt løft både arkitektonisk og oplevelsesmæssigt. Havnen har altid spillet en vigtig rolle i Aarhus, og den vigtige livsnerve har i den grad fået en genoplivning.

I den nye bydel forenes nye, moderne bygninger med de ældre og historiske for at danne et nyt udtryk, og på en måde spejler retterne hos Anker Gourmet sig i sine omgivelser. For på vores tallerkner forenes innovation og tradition også – her går nyfortolkninger og det klassiske, traditionsbundne håndværk hånd i hånd, og tilbyder nye, spændende smagsoplevelser.

Restaurant Anker ligger på Fiskerivej i Træskibshavnen, der har den største samling af træfartøjer i Danmark. Her er der ikke mindre end 90 klassiske fartøjer og andre flotte lystbåde, og de sætter en maritim og meget idyllisk scene for vores restaurant. Når du nyder en af vores spændende gourmetmenuer tilbyder restaurantens store panoramavinduer således et fantastisk udsyn til de smukke både flankeret af Aarhus Øs imponerende arkitektur.

Sans maden

Hos Anker Gourmet lader vi spændende og friske råvarer forene sig med det gode, klassiske håndværk og nyfortolkninger, der bliver til æstetiske frembringelser både smagsmæssigt og visuelt. Hos os er der plads og tid til at nyde og sanse maden, så du opnår den fulde gourmetoplevelse hos os.

Vi har hos Anker Gourmet sammensat flere forskellige menuer, der tilpasser sig dig og dine ønsker, når du besøger os på Aarhus Ø. Hos os er der mulighed for at vælge mellem en menu bestående af 9 retter eller en, hvor hele 13 retter forkæler dine smagsløg. De to menuer indeholder de samme 9 retter, hvor der i den største af menuerne er tilføjet fire retter.

Til begge menuer er det muligt at tilkøbe en nøje afstemt vinmenu, der virkelig får alle nuancerne frem i retterne. Ønsker du ikke at nyde vin til maden tilbyder vi en saftmenu, der på helt samme måde som vinen bringer det allerbedste frem i retterne. Vælger du den 9 retters gourmetmenu indeholder den tilhørende vin- eller saftmenu 5 glas, mens du får mulighed for at nyde 7 glas, når du bestiller vin- eller saftmenu til den 13 retters gourmetmenu. Bemærk at vi hos Anker Gourmet også tilbyder alkoholfrie vinmenuer.

Der er endvidere mulighed for at bestille petit fours og kaffe til at afslutte din gourmetoplevelse på Aarhus Ø. Vi tilbyder også de ovenstående menuer som helaftensmenuer, hvor du således får serveret det allerbedste Anker Gourmet har at byde på.

Menuen tilpasses sæsonen

Hos Anker Gourmet er vi meget opsatte på at give dig den bedste gourmetoplevelse. Derfor bruger vi i de forskellige retter altid sæsonaktuelle råvarer. Det bidrager til at højne smagsoplevelsen, når frugterne er perfekt modnede eller grøntsagerne er ekstra sprøde. På den måde spejler vores afstemte menuer også sæsonerne, og det synes vi bidrager med en ekstra dimension til smagsoplevelsen.

Få en uforglemmelig gourmetoplevelse i Aarhus

Er du på udkig efter en ekstra forkælelse på Aarhus Ø, så byder vi dig hjerteligt velkommen hos Anker Gourmet. Hos os får du en ekstraordinær oplevelse, der er til at betale for, og mulighed for at nyde spændende retter og tilpassede vine i et af Aarhus mest spændende områder.

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00