Om Restaurant Anker

Nyd et måltid mad, imens du nyder en bid af Frankrig – midt i Aarhus

På Fiskerivej, blandt bølgeskvulp, lystbåde og kuttere, ligger Restaurant Anker. En stemningsfuld og hyggelig restaurant med den smukkeste udsigt over vandet samt den moderne arkitektur på Aarhus Ø. Vi er sat i verden for at give dig en dejlig madoplevelse og skabe rammerne om nogle af de øjeblikke, man husker tilbage på med glæde – alt sammen med afsæt i det franske køkken. Med vores beliggenhed på første parket til vandet, har vi mulighed for at hente fiskene hos havnens lokale fiskehandlere, som netop har hevet dem op fra dybet. Kom og spis dig mæt i dagens fangst og mærk duften af saltvand.

Anker Brasserie

På Fiskerivej 12 i træskibshavnen i Aarhus ligger Restaurant Anker. Mellem lystbåde, kuttere og bølgeskvulp. Vi er en fransk inspireret restaurant, som dog ikke har i sinde at tage os selv alt for højtideligt. Her finder du hverken strittende lillefingre eller tjenere med næsen i sky, men et dedikeret personaleteam, der kredser om den gode madoplevelse.

Med adresse i første parket til vandet, har vi mulighed for at hente fiskene hos havnens lokale fiskehandlere, som netop har hevet dem op fra dybet. Kom og spis dig mæt i dagens fangst og mærk duften af saltvand.

Ved siden af de havinspirerede anretninger kan du også nyde et væld af franske delikatesser.

Se frokost menuen her

Anker Gourmet

Nyeste skud på stammen er Anker Gourmet. Den ligger, ligesom Anker Brasserie, på Fiskerivej med den dejlige udsigt over lystbåde, bølgeskvulp og Aarhus Øs ambitiøse arkitektur. Hos Anker Gourmet rykker vi vores fransk inspirerede køkken op i en ny liga. Vores gourmetkokke er i særklasse og dedikerede til deres fag. Vores mål er at give dig en unik gastronomisk oplevelse som også er til at betale sig fra. Vores køkkenteam kreerer en unik tastingmenu med fokus på fisk og skaldyr – lige i Ankers ånd. Du kan vælge mellem 9 eller 13 retter, som alle er skabt til at give dig en ekstraordinær madoplevelse – både for dine øjne og dine smagsløg.

Se aften menuen her

Hvem er vi?

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant Martino, Restaurant Anker, Den Lille Kro, Restaurant Norr, Surf Café i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Smag & Slægt, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til restauranten eller en forespørgsel på reservationer og større arrangementer.

Kontakt os nu

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00