3 retters
nytårsmenu

Forret:
Hummer bisque m. bagt dansk torskesoufflé, ristet surdejscrunch, urteolie & friskplukkede mikrogrønt 

Hovedret:
Oksemørbrad m. Pommes Anna, cremede fyldte svampe, syrlige & søde løg, løgkarse & fermenteret svampeglace 

Dessert:
Mørk chokolade Panna Cotta m. syltet bærkompot, ristede nødder & bagt hvid chokolade 

Pris pr. person
349,-

Nytårs Vejledning

Vegetarisk
nytårsmenu

Forret:
Græskarsuppe m. selleri flan, ristet surdejscrunch, urteolie & frisk plukket mikrogrønt

Hovedret:
Spinatbøf m. Pommes Anna, cremede fyldte svampe, syrlige & søde løg, løgkarse & fermenteret svampe glace

Dessert:
Mørk chokolade Panna Cotta m. syltede bær kompot, ristede nødder & bagt hvid chokolade

Pris pr. person
349,-

Vegetarisk Nytårs Vejledning

Nytårsmenu
Luksus Pakken

Snacks
Østers au natural m. citron & havsalt
Sprøde tapioka chips m. sort vintertrøffel creme
Dehydreret vinter rødder m. urtedip 

4 retters Nytårsmenu
(Inkl. mellemret: Røget laksetatar m. æbler, agurk, syltede rødløg & urtesalat)

eller

4 retters Vegetar Nytårsmenu
(inkl. mellemret: Rødbede–tatar m. æbler, syltede rødløg & urtesalat)

Natmad
Charcuterie & oste
4 sydlandske pølser & 3 oste m. surt, sødt & sprødt. Hertil hjemmelavet surdejs brød & pisket smør. 

Pris pr. person
559,-

Nytårsmenu
All Inclusive Pakken

Snacks
Østers au natural m. citron & havsalt
Sprøde tapioka chips m. sort vintertrøffel creme
Dehydreret vinter rødder m. urtedip 

4 retters Nytårsmenu
(Inkl. mellemret: Røget laksetatar m. æbler, agurk, syltede rødløg & urtesalat)

eller

4 retters Vegetar Nytårsmenu
(inkl. mellemret: Rødbede–tatar m. æbler, syltede rødløg & urtesalat)

Natmad
Charcuterie & oste
4 sydlandske pølser & 3 oste m. surt, sødt & sprødt. Hertil hjemmelavet surdejsbrød & pisket smør.

Vinmenu
1 fl. velkomstbobler, 1 fl. hvid, 1fl. rød, 1/2 fl. dessert  

Pris pr. person
1098,-

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00