Møde- og konferencelokaler

Mødelokaler Anker

ANKER hører til et af de store kursussteder i Aarhus, med en udsigt over havnen og Aarhus Ø.

Vi har plads til 150 personer, men vi har også mulighed for at dele lokalerne op i 3 rum, til mindre grupper hvor intimiteten bevares.

Et møde/kursus på ANKER kan tilrettelægges lige efter jeres ønske. Der er mange muligheder.

Vi tilbyder kursuslokaler, der naturligvis alle er opdateret med AV-udstyr, trådløs internetopkobling, flipover-tavler, whiteboards, projektor mv. Lokalerne er ydermere tilkoblet speaker anlæg, således at alle deltagere har en god og klar lyd.

De 3 kursuslokaler kan rumme op til 50 deltagere pr. lokale, men kan nemt åbnes op, hvor der er plads til hele 150 deltagere.

Ring på +45 89 80 78 98 eller send en e-mail på info@restaurantanker.dk for mere information.

Se priser og vores udvalg af mødepakker nedenfor.

Kursus, Møde & Konference

Priser:
Kaffe & te ad libitum 3 timer (Tillæg på 23 kr. I timen pr. påbegyndt time) 69,-
Vand ad libitum 3 timer (Tillæg på 15 kr. i timen pr. påbegyndt time) 39,-
Øl og sodavand i flasker 39,-
Morgenmad (hjemmebagt brød, 2 slags pølser, 2 oste, smør, marmelade og frisk frugt) 159,-
Forretningstallerken inkl. 1 sodavand 229,-
Eftermiddagskage 59,-
Frisk frugt 39,-
2-retters aftenmenu efter køkkenchefens valg. Inkl. 2 gl. vin, øl eller vand 419,-

Eget mødelokale inkl. Av-udstyr:
Lille mødelokale 3000,-
Stort mødelokale 5000,-

Morgenmøder

Morgenmøder kan planlægges til start fra kl. 7.00 til 10.00 alle ugens dage, eller efter aftale.

Til morgenmøderne vil der ved ankomsten blive serveret morgencomplet bestående af rundstykker, pålæg, ost, marmelade, kaffe, te og juice.

Mødepakker (Min. 12 pax)

Formiddagsmøde kl. 9-12
• Mødelokale inkl. standard AV-udstyr
• Isvand og kaffe/te i lokalet under hele mødet
• Morgenmad
• Frisk frugt
• Frokost inkl. 1 sodavand
Pris pr. person 529,- (v. 15 pers.)
Pris pr. person 599,- (v. 12 pers.)

Eftermiddagsmøde kl. 13-16
• Mødelokale inkl. standard AV-udstyr
• Isvand og kaffe/te i lokalet under hele mødet
• Frokost inkl. 1 sodavand
• Eftermiddagskage & frugt
Pris pr. person 399,- (v. 15 pers.)
Pris pr. person 478,- (v. 12 pers.)

Dagsmøde kl. 9-16
• Mødelokale inkl. standard AV-udstyr
• Isvand og kaffe/te i lokalet under hele mødet
• Morgenmad
• Frokost inkl. 1 sodavand
• Eftermiddagskage
• Frisk frugt
Pris pr. person 649,- (v.15 pers.)
Pris pr. person 749,- (v. 12 pers.)

Aftenmøde kl. 17-22
• Mødelokale inkl. standard AV-udstyr
• Isvand og kaffe/te i lokalet under hele mødet
• 2-retters menu efter køkkenchefens valg. Inkl. 2 gl. vin, øl eller vand
Pris pr. person 549,- (v.15 pers.)
Pris pr. person 629,- (v. 12 pers.)

Heldagsmøde kl. 9-22
• Mødelokale inkl. standard AV-udstyr
• Isvand og kaffe/te i lokalet hele dagen
• Morgenmad
• Frokost inkl. 1 sodavand
• Eftermiddagskage
• 2-retters menu efter køkkenchefens valg. Inkl. 2 gl. vin, øl eller vand
• Sødt til kaffen
Pris pr. person 1.199,- (v. 15 pers.)
Pria pr. person 1.239,- (v. 12 pers.)

Møde- og konferencelokaler hos Restaurant Anker i Aarhus

Du kender måske Brasserie Anker og Anker Gourmet, der holder til under samme tag på Aarhus Ø, men vidste du også, at vi hos Restaurant Anker er et af de store kursussteder i Aarhus? I vores skønne møde- og konferencelokaler, der tilbyder udsigt over havnen og Aarhus Ø, har vi nemlig plads til store kursusarrangementer og andre aktiviteter, hvor der er mange deltagende.

Vi har i forbindelse med vores restaurant tre mødelokaler, der hver kan rumme op til 50 deltagende. Disse kan dog nemt åbnes op, så der bliver plads til helt op til 150.

Hold kursus på Aarhus Ø

Restaurant Anker ligger både maritimt og idyllisk i Træskibshaven på Aarhus Ø. Aarhus Ø, som er et nyt og moderne område i smilets by, tilbyder et levende centrum for bylivet. Her mødes fritidslivet og arbejdslivet – hverdagen og weekenden side om side med vandet, og skaber en spændende og levende bydel, der er værd at besøge i mange sammenhænge.

Holder du møde i Restaurant Ankers mødelokaler, befinder du dig midt på Aarhus Ø, hvor den moderne arkitektur, der forener sig med de ældre, historiske bygninger tilsammen med lystbådehavnens maritime islæt, sætter en helt unik ramme og stemning for dit arrangement.

Vores beliggenhed på første parket helt ned til lystbådehavnen tilbyder mulighed for at nyde vores skønne omgivelser, når der holdes pause eller som et fælles afbræk, der kan give en befriende pause i et tætpakket kursusprogram.

Rummelige kursuslokaler med AV-udstyr – tæt på Aarhus Centrum

Hos Restaurant Anker har du som tidligere nævnt mulighed for at arrangere møder, konferencer, kurser eller måske noget helt fjerde i vores skønne lokaler på Aarhus Ø. Vores centrale beliggenhed tilbyder gode vilkår for de deltagende, når de skal til og fra arrangementet. Der er nemlig ikke mere end få minutters gang til Aarhus Centrum, hvor mulighederne for parkering og offentlig transport er gode.

Vi kan som nævnt stille 3 lokaler til rådighed, der hver kan rumme 50 deltagere, og disse kan åbnes op, så der er mulighed for at holde rigtig store arrangementer med op til 150 deltagende. Det er naturligvis også muligt at arrangere møder i en noget mindre skala hos os, og vores indretning med tre lokaler gør det muligt, at intimiteten bevares, når mindre grupper samles til et arrangement.

Vores kursuslokaler er naturligvis alle opdateret med AV-udstyr, trådløs internetopkobling, flip-over tavler, whiteboards, projectorer og andet udstyr, der medvirker til at dit arrangement forløber gnidningsfrit.

Hold møde formiddag, eftermiddag og aften

Du kan, uanset hvornår på dagen, du ønsker, lade de skønne omgivelser på Aarhus Ø og vores rummelige og veludstyrede møde- og konferencelokaler danne rammen for dit arrangement. Vi stiller gerne vores skønne lokaler til rådighed, uanset om det er til et kortere kursus om formiddagen, et eftermiddag- eller aftenmøde eller hvis der er tale om et heldagsarrangement.

Vi hjælper dig gerne med at arrangere det hele, og tilrettelægger altid arrangementet efter dine behov og ønsker – så dine muligheder er store hos os.

Bliv godt forplejet med vores mødepakker

Når du vælger at holde møde på Restaurant Anker, giver vi dig mulighed for at benytte dig af vores nøje tilrettelagte mødepakker, der inkluderer alt fra leje af lokaler til forplejning af de deltagende.

Vi har med udgangspunkt i vores lange erfaring med at holde mange typer af selskaber sammensat fem forskellige mødepakker med forskelligt indhold alt efter tidspunkt og varighed, der imødekommer langt de fleste behov. Hos os tilbyder vi således en mødepakke til formiddagsmødet fra 9-12, en til dagsmødet, der strækker sig fra 9-16 og en til eftermiddagsmødet fra 13-16. Vi har også en mødepakke, der er målrettet mod aftenmødet fra 17-22 og en mødepakke, der sørger for forplejningen af de deltagende en hel dag i tidsrummet 9-22.

Med vores mødepakker har vi gjort det ekstra nemt for dig at arrangere dit næste møde, kursus eller konference, da du ikke behøver tænker videre over forplejningen, men lader os sørge for det. Du har naturligvis altid mulighed for at få en anden forplejning end den vi tilbyder i mødepakkerne. Du skal blot kontakte os, så finder vi sammen den bedste løsning.

Book et mødelokale i Aarhus

Når du skal holde møde, konference eller kursus i Aarhus, så kan du trygt booke et lokale hos os. Vores personale har stor erfaring med at arrangere og betjene store selskaber, og du kan forvente, at alle deltagende vil blive godt sørget for.

Hos Restaurant Anker bliver intet overladt til tilfældighederne, og du kan roligt fokusere på at tilrettelægge indholdet af dit arrangement og overlade resten til os.

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00