Velkommen til
Anker Signatur

Her lader vi spændende råvarer forene sig med det gode, klassiske håndværk og nyfortolkninger, der bliver til æstetiske frembringelser, både smagsmæssigt og visuelt.
Hos os er der plads og tid til at nyde og sanse maden, så du opnår den fulde gourmetoplevelse.

Book Bord

For at kunne give jer den aller bedste oplevelse, skal vores kokketeam have tid til at forberede jeres besøg, så vi rigtig kan forkæle jer. Derfor skal I booke bord i Anker Signatur senest dagen før kl 23.59. På forhånd tak.

Anker Signatur

10 retter

 

HAVENS “HAPSER”

ØSTER MED BLOMSTER OG CHAMPAGNESKUM

DEN RYGENDE REDE

HJEMMELAVET BACON OG KARAMELISERET HVIDLØG &

HØ RØGET KARTOFFEL & TRØFFEL

TACO MED GRØN MAYO OG HAVENS URTER

&

SKOVENS BRØD

LAKS FRA RYGEOVNEN

KAMMUSLINGER – AGURKE – ÆBLE

TIGEREJER – ROGN – HOLANDAISE

PIGHVAR – RAMSLØG

BIENS LIV

Priser

10 retters menu 898,-
Vin eller saft menu 498,-
Udvidet vinmenu 898,-
Kaffe & Petit fours 109,-

Helaftensoplevelse

10 retters menu
Vinmenu under hele middagen
Vand ad libitum
Kaffe & Petit fours
1.498,-

Skal vælges af hele bordet

Restaurant Anker – gourmet i Aarhus

Vores Anker Signatur menu er tænkt som en eksklusiv lille perle, hvor du kan nyde luksuriøse retter og udsøgte vine, serveret af oplagte og opmærksomme tjenere i vores flotte lokaler i Aarhus.

Hos Anker Signatur bliver der ikke sparet på noget! Her er der fokus på alt fra sammensætningen af menuen, udvælgelsen af råvarer, tilberedningen af maden og ikke mindst fuld opmærksomhed på gæsten, så denne får en fantastisk helhedsoplevelse, der er værd at gentage.

Nyd vores gourmetmenuer på Fiskerivej med udsigt til smukke Aarhus Ø

Anker SigNatur og Anker Brasserie ligger i den gamle træskibshavn. Området ligger tæt på centrum, og det tidligere havneområde har fået et gevaldigt løft både arkitektonisk og oplevelsesmæssigt. Havnen har altid spillet en vigtig rolle i Aarhus, og den vigtige livsnerve har i den grad fået en genoplivning.

I den nye bydel forenes nye, moderne bygninger med de ældre og historiske for at danne et nyt udtryk, og på en måde spejler retterne hos Anker Gourmet sig i sine omgivelser. For på vores tallerkner forenes innovation og tradition også – her går nyfortolkninger og det klassiske, traditionsbundne håndværk hånd i hånd, og tilbyder nye, spændende smagsoplevelser.

Restaurant Anker ligger på Fiskerivej i Træskibshavnen, der har den største samling af træfartøjer i Danmark. Her er der ikke mindre end 90 klassiske fartøjer og andre flotte lystbåde, og de sætter en maritim og meget idyllisk scene for vores restaurant. Når du nyder en af vores spændende gourmetmenuer tilbyder restaurantens store panoramavinduer således et fantastisk udsyn til de smukke både flankeret af Aarhus Øs imponerende arkitektur.

Sans maden

I vores Anker Signatur menu lader vi spændende og friske råvarer forene sig med det gode, klassiske håndværk og nyfortolkninger, der bliver til æstetiske frembringelser både smagsmæssigt og visuelt. Hos os er der plads og tid til at nyde og sanse maden, så du opnår den fulde gourmetoplevelse hos os.

Vi har hos Anker SigNatur sammensat en 10-retters menu, hvor alle 10 retter forkæler dine smagsløg. Til menuen er det muligt at tilkøbe en nøje afstemt vin, der virkelig får alle nuancerne frem i retterne. Ønsker du ikke at nyde vin til maden tilbyder vi en saftmenu, der på helt samme måde som vinen bringer det allerbedste frem i retterne. Der er endvidere mulighed for at bestille petit fours og kaffe til at afslutte din gourmetoplevelse. Vi tilbyder også de ovenstående menuer som helaftensmenuer, hvor du således får serveret det allerbedste Anker Gourmet har at byde på.

Menuen tilpasses sæsonen

Hos Anker SigNatur er vi meget opsatte på at give dig den bedste gourmetoplevelse. Derfor bruger vi i menuen altid sæsonaktuelle råvarer. Det bidrager til at højne smagsoplevelsen, når frugterne er perfekt modnede eller grøntsagerne er ekstra sprøde. På den måde spejler vores afstemte menue også sæsonerne, og det synes vi bidrager med en ekstra dimension til smagsoplevelsen.

Få en uforglemmelig gourmetoplevelse i Aarhus

Er du på udkig efter en ekstra forkælelse, så byder vi dig hjerteligt velkommen hos Anker SigNatur. Hos os får du en ekstraordinær oplevelse, der er til at betale for, og mulighed for at nyde spændende retter og tilpassede vine i et af Aarhus mest spændende områder.

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00