Menukort

Heldags menukort

Anker anbefaler

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster & årstidens råvarer

2 retter
249,- pr. person
Inkl. vinmenu 359,- pr. person

3 retter
333,- pr. person
Inkl. vinmenu 499,- pr. person

4 retter
444,-
Inkl. tilhørende vine 649,-

A la carte

Vi anbefaler min. 2 retter

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, sprøde pommes frites, aioli & dild
150,-

Kammuslinge terrine
Malt croutoner, frissé salat, syltede perleløg & syrnet fløde
150,-

A la Stjerneskud
2 stegte rødspættefileter, rødspætte soufflé, røget laks, håndpillede rejer, flodkrebs, rogn & hummermayonnaise
200,-
(Tilvalg jomfruhummer) 49,-

Fish & Chips
Hvidfisk, kammusling, blæksprutte
& jomfruhummer, friteret i orlydej, m. sprøde pommes frites & sauce tartare
200,-

Rørt Tatar
Af oksemørbrad m. sort pebermayonnaise,
rå æggeblomme & spæde salater
200,-
(Tilvalg pommes frites) 45,-

Planken

  • Foie Gras moussé m. æblekompot, timian & ristede hasselnødder
  • Rørt fiskerilette m. stenbidderogn, hjertesalat, agurk, estragon & dild
  • Oksemørbrad terrine m. trøffel mayonnaise, løg kompot & syltede løgskaller

250,-

Kutterfangst
Dagens havfriske fangst tilberedt efter kokkens fantasi m. behørlig garniture & sauce
250,-

Modnet okse
Ribeye 330g. – m. pommes frites, sæson grønt & sauce Bearnaise
300,-

Flamberet Peberbøf 230g.

Oksemørbrad flamberes ved bordet, sæson grønt, pommes rissolles & pebersauce
300,-

Havets spisekammer

Østers
1) Citron & salt
2) Rødvinsvinaigrette
3) Friteret m. estragon mayonnaise
Pris pr. stk. 30,-

White Sturgeon Kaviar 15g.
M. stegt løgblinis, rødløg & creme fraiche
300,-

Skaldyrsfad
1/2 kogt hummer, jomfruhummer, østers au naturel, dildkogte krabbeklør, hvidvinsdampede blåmuslinger, røde flodkrebs & søkogte skalrejer. Hertil serveres aioli, dild- & hummermayonnaise,
samt brød & smør
500,-

1/2 Hummer
Dild kogt hummer m. salat & aioli
280,-

Dessert

Creme bruleé
Vaniljecreme m. brændt karamel & syltede skovbær
80,-

Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamelsauce, mandler & appelsin
120,-

Fransk Trifli
m. rabarber, jordbær, hvid chokolade creme, kage crumble & melisse
90,-

Ostevognen
Smagfulde franske oste m. surt, sødt & sprødt Pris pr. ost
45,-

Book bord på Restaurant Anker

Bestil bord på Restaurant Anker og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.00 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 23.00