Tilpasset menukort

Tirsdag den 17. marts

Dagens ret:

Stegt torsk, sprød kartoffel og blomkål a la creme

Pris 125,-

Nyd en lækker 3-retters menu

Menuen skiftes løbende

👉 Dampet torskesalat, urtemayo og jordskokkechips

👉 Ribeye med ANKER fritter, bearnaise og salat

👉 Pandekager med is og bær

Pris: 249,-

Vi tilbyder også følgende retter:

Fish & Chips
Variation af sprød hvidfisk, blæksprutter og kæmpe rejer i orlydej, ANKER fritter, aioli og tartar sauce
200kr.

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, sprøde ANKER fritter, aioli og dild
150kr.

Planken – 5 specialiteter fra køkkenet
200kr.

Ribbye 300 gr.
Serveres med ANKER fritter, årstidens grøntsager og sauce Bearnaise
300kr.

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30