Buffet
Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 429,- pr. person. Tilvalg af ekstra ret 49,- pr. person OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.
Den gode brunch – alt inklusive
- Velkomstdrinks
- 8 retters brunch-menu
- Kaffe/the/juice/vand ad libitum i 4 timer.
Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 39,-
Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 359,-
Luksus brunch – alt inklusive
- Velkomstdrinks
- 10 retters brunch-menu
- Kaffe/the/juice/vand + øl & sodavand ad libitum i 4 timer.
Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 59,- - Gå hjem-menu
Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 699.-
Menuen
HAVETS SPISEKAMMER
Krabbesalat m/avokado, grape, syltede grønne tomater, lime mayonnaise & dild
Gin-marineret laks m/hollandaise creme & tangchips
Tomatrejer m/salat, variation af tomater & hytteost på ristet brød
Gratinerede rejer m/hvidløg, emmentaler, hummermayonnaise & sprøde flager
Dagens fangst stegt på ben m/urter & grønolie
Hvidvinsdampede blåmuslinger m/aioli & urter
DET GRØNNE HJØRNE
Rosmarin marineret Hjertesalat m/fennikel, syltede tomater & kerner
Tærte m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning
Glacerede rodfrugter m/ristede frø & grønolie
Fransk kartoffelomelet m/tomater & krydderurter
Pommes frites m/aioli, hakket timian & estragon
Pommes rissoles m/rosmarin olie & havsalt
KØD, KØD & FUGL
Farseret unghane m/svampefars, løvstik & stegte beder
Langtidsstegt landgris m/brændte løgskaller
Rosastegt kalveculotte m/grillet endivie salat & rosmarinolie
Braiseret lammebov på ben m/stegte hvidløg & rodfrugter
Suis vide tilberedt oksemørbrad m/ristede svampe
Sprød fritteret okse m/trøffelmayonnaise & soya-sesamolie
DEN SØDE TAND
3 franske oste m/syltede nødder, kompot og sprøde flager
Crème brûlée m/vaniljecreme med brændt sprødt karamellåg & bær
Bærtærte m/creme fraiche & syltede skovbær
Choux au craquelin m/chokoladecreme & bærkompot
Gateau marcel m/blåbær, frysetørret hindbær & friske urter
Åbningstider
MANDAG – FREDAG
11.00 – 22.00
LØRDAG – SØNDAG