Buffet

Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 429,- pr. person. Tilvalg af ekstra ret 49,- pr. person OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.

Den gode fest

– Buffet eller delemad  der serveres ved bordene på fade

Sammensæt en buffet bestående af 8 livretter for 429,- pr. person. Tilvalg af ekstra ret 49,- pr. person
OBS: Alle buffeter kan serveres ved bordene på fade som delemad.

Menuen

HAVETS SPISEKAMMER

RØGET LAKS m. agurk, dild & syrnet fløde
TOMATREJER m. salat, variation af tomater & dild mayonnaise på ristet brød
GRATINEREDE REJER m. hvidløg, comté, hummermayonnaise & sprøde flager
DAGENS FANGST stegt på ben m. urter & grønolie
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER m. aioli & urter

DET GRØNNE HJØRNE

ROSMARIN MARINERET HJERTESALAT m. fennikel, syltede tomater & kerner
TÆRTE m. rødløg, syltede tomater, gedeost & honning
GLACEREDE RODFRUGTER m. ristede frø & grønolie
FRANSK KARTOFFELOMELET m. tomater & krydderurter
POMMES FRITES m. aioli, hakket timian & estragon
POMMES RISSOLES m. rosmarin olie & havsalt

KØD, KØD & FUGL
FARSERET UNGHANE m/urtefars, løvstik & stegte beder
LANGTIDSSTEGT LANDGRIS m. brændte løgskaller
ROSASTEGT KALVECULOTTE m. grillet endivie salat & rosmarinolie
BRAISERET LAMMEBOV PÅ BEN m. stegte hvidløg & rodfrugter
SUIS VIDE TILBEREDT OKSEMØRBRAD m. ristede svampe

DEN SØDE TAND

3 FRANSKE OSTE m. syltede nødder, kompot & sprøde flager
CRÈME BRÛLÉE m. vaniljecreme, brændt sprød karamel & bær
CHOUX AU CRAQUELIN m. chokoladecreme & bærkompot
GATEAU MARCEL m. blåbær, frysetørret hindbær & friske urter

Book bord på Restaurant Anker

Bestil bord på Restaurant Anker og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

10.00 – 24.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 24.00