Nytårs TAKE AWAY 2018-12-06T22:18:21+00:00

NYTÅRS TAKEAWAY

Byd dine nytårsgæster på en luksuriøs menu

Vi har sammensat en velsmagende nytårsmenu, så du kan spare tiden på madlavning
og istedet nyde dagen og aftenen med dine venner og familie

MENU

Snacks

Saltede tapioka chips m/brændt
hvidløg, lufttørret skinke
og trøffelmayonnaise.
Sprøde grissini stænger
m/oliven tapenade og tomatpesto

Bobler: Le Moulin Cremant,
J. Laurens AOP, Frankrig

Forret

Cremet jomfruhummer bisque
m/luftig pisket cremefraice, kraftig dildolie,
sæsonens spæde urter
og lune surdejsbrød.

Hvidvin: 2016, Grüner Veltliner
Urban, Stagaard, Østrig

Hovedret

Havfrisk nytårstorsk m/årtidens glacerede beder,
kartoffel terrine, brændte citauer løg, æggebaseret
citron crumble, saltede kapers
& mild sennepssauce.

Hvidvin, Soldiers Block,
Chardonnay, Australien

/Eller

Okse Entrecote m/årtidens glacerede beder, kartoffel terrine,
brændte citauer løg & Sauce Bordelaise

Rødvin: 2013, Scotto Zinfandel, USA

Dessert

Mørk & hvid chokolademousse
m/karamelliseret aromatisk nøddekrokant, kraftig appelsin gelé,
sprøde appelsin marengs & frisk mynte.

Dessert vin: Les Pins, AOP,
Frankrig 1/2L.

Natmad

Oste- pølsebord med alt hvad der hører til
3 slags komælks oste
m/kiks, surt og sprødt, samt 3 slags pølser m/tapenade,
syltede peberfrugter & chilli, oliven og 2 slags brød og kiks.

PRIS 269,- PR. PERSON

Bestil jeres NYTÅRS TAKE AWAY HER

Tilkøb:
Snacks 49 kr.
Kransekage 49 kr.
Natmad 99 kr.

Vin
1 fl. vin 129 kr.
4 fl. vin 479 kr.
6 fl. vin 659 kr.

All Inclusive 449 kr. pr. pers.
(3-retters menu inkl. snacks, kransekage & natmad)

KONTAKT

Send endelig en besked her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 12 – 22
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 12 – 22
FREDAG: KL. 12 – 24
LØRDAG: KL. 12 – 24
SØNDAG: KL. 12 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)