MORTENSAFTEN PÅ ANKER
8. – 10. november

FORRET

Rimmet torsk m/ærte puré, ærteskum,

ærtespire og sprøde jordskokke chips


HOVEDRET

Confit de Canard.

Serveret m/brunede- og hvide kartofler,

½ æble m/gelé, rødkål og ande sauce


DESSERT

Tarte Tatin.

Æbletærte, Creme fraiche parfait,

Saltet karamel

333,- pr. person

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

Julens åbningstider:Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar.

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30

Julens åbningstider:
Lukket den 23, 24, 25, 26. og 31. december samt den 1. januar.