Menukort

Aften

Skaldyrsfade

498,- pr. person

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

Østers

29,- pr. stk.

m/citron & salt
m/rødvinsvinaigrette
Friteret m. hvidløgscreme

Anker anbefaler

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster. (min. 2 personer)

3 retter
333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 retter
444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person

Den perfekte aften
Snacks & velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu
kaffe & avec
798,- pr. person

Hummer & Kaviar

15g. White Sturgeon kaviar m. løgblinis & cremefraiche
285,-
Halv dildkogt hummer m. salat & aioli
258,-
Hel dildkogt hummer m. salat & aioli
472,-

Steak

Flamberet Peberbøf
Oksemørbrad flamberes ved bordet, sæsongrønt & pebersauce
329,-

Ribeye 300 gr.
ANKER fritter, årstidens grønt & sauce bearnaise
295,-

Tournedos Rossini
Oksemørbrad på sprød toast m. stegt foie gras, svampe & sort trøffel & trøffel sauce
348,-

Dessert

Ostevognen
Smagfulde franske oste m. surt, sødt & sprødt
Pris pr. ost 29,-

Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamelsauce, mandler & appelsin
110,-

Kakao Mille Feuille
¨De 1000 lag¨ m. hvid chokolademousse, karamelliseret honning & blåbær
95,-

Tarte Tatin 
m. vaniljeis
90,-

Creme Bruleé
Vaniljecreme m. brændt karamel & syltede skovbær
85,-

A la carte

17.00 – 21.30
Vi anbefaler, at man bestiller min. to a la carte retter pr. person.

100 kr.

Moules Mariniéres
Havfriske blåmuslinger,
urter & dild
Tilvalg: Sprøde ANKER fritter & aioli 45,-

Escargots
Hvidløgsstegte snegle m.
løgblinis & persille

Kammuslinger
Stegte kammuslinger m. variation af vinterkål,
brunet smør & hasselnødder

Kalvebrisler
Stegte kalvebrisler m. karameliserede
beder & rødbedesauce

200 kr.

ANKER Tatar
Rørt tatar af oksemørbrad m. sort peber mayonnaise,
rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Sprøde ANKER fritter & aioli 45,-

Kutter Fangst
Dagens havfriske fangst tilberedt
efter kokkens fantasi

Confit Canard
Andelår tilberedt i egen fedt
m. jordskokker & selleri

Bouillabaisse
Blæksprutte, rogn, jomfruhummer, blåmuslinger,
hvidfisk, rejer & kammusling

300 kr.

Lammekrone
Lammekrone m. ratatouille,
kejserhatte & skysauce

Stegt Pighvar
Meunierstegt pighvar m. gulerod,
brunet smør & hasselnødder

Book bord på Restaurant Anker

Bestil bord på Restaurant Anker og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.00 – 22.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 22.00