Menukort
Aften
Skaldyrsfade
498,- pr. person
Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer
Østers
29,- pr. stk.
m/citron & salt
m/rødvinsvinaigrette
Friteret m. hvidløgscreme
Anker anbefaler
Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster. (min. 2 personer)
3 retter
333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person
4 retter
444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person
Den perfekte aften
Snacks & velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu
kaffe & avec
798,- pr. person
Hummer & Kaviar
15g. White Sturgeon kaviar m. løgblinis & cremefraiche
285,-
Halv dildkogt hummer m. salat & aioli
258,-
Hel dildkogt hummer m. salat & aioli
472,-
Steak
Flamberet Peberbøf
Oksemørbrad flamberes ved bordet, sæsongrønt & pebersauce
329,-
Ribeye 300 gr.
ANKER fritter, årstidens grønt & sauce bearnaise
295,-
Tournedos Rossini
Oksemørbrad på sprød toast m. stegt foie gras, svampe & sort trøffel & trøffel sauce
348,-
Dessert
Ostevognen
Smagfulde franske oste m. surt, sødt & sprødt
Pris pr. ost 29,-
Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamelsauce, mandler & appelsin
110,-
Kakao Mille Feuille
¨De 1000 lag¨ m. hvid chokolademousse, karamelliseret honning & blåbær
95,-
Tarte Tatin
m. vaniljeis
90,-
Creme Bruleé
Vaniljecreme m. brændt karamel & syltede skovbær
85,-
A la carte
17.00 – 21.30
Vi anbefaler, at man bestiller min. to a la carte retter pr. person.
100 kr.
Moules Mariniéres
Havfriske blåmuslinger,
urter & dild
Tilvalg: Sprøde ANKER fritter & aioli 45,-
Escargots
Hvidløgsstegte snegle m.
løgblinis & persille
Kammuslinger
Stegte kammuslinger m. variation af vinterkål,
brunet smør & hasselnødder
Kalvebrisler
Stegte kalvebrisler m. karameliserede
beder & rødbedesauce
200 kr.
ANKER Tatar
Rørt tatar af oksemørbrad m. sort peber mayonnaise,
rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Sprøde ANKER fritter & aioli 45,-
Kutter Fangst
Dagens havfriske fangst tilberedt
efter kokkens fantasi
Confit Canard
Andelår tilberedt i egen fedt
m. jordskokker & selleri
Bouillabaisse
Blæksprutte, rogn, jomfruhummer, blåmuslinger,
hvidfisk, rejer & kammusling
300 kr.
Lammekrone
Lammekrone m. ratatouille,
kejserhatte & skysauce
Stegt Pighvar
Meunierstegt pighvar m. gulerod,
brunet smør & hasselnødder
Åbningstider
MANDAG – FREDAG
11.00 – 22.00
LØRDAG – SØNDAG