Aften

Alle retter bestilles som enkelt retter – her anbefales min. 2 retter
3 retters-menuen er markeret med *

3 retter

Forret
Hovedret
Dessert

359,-

6 retter

Forret
Mellemret
Hovedret 1
Hovedret 2
Dessert 1
Dessert 2

598,-

Helaften menu

Snacks og Champagne
6 retter
Nøje udvalgt vinmenu
Kaffe og petitfours

998,-

Vinmenu

3 gl. udvalgt vinmenu 179,-
6 gl. udvalgt vinmenu 359,-
Start med et glas champagne & snacks 139,-

 

Menu

Forret*
Stegte kammuslinger m. gulerod, sauce nage & salturt
119,-

Mellemret
Oksetatar m. variation af jordskokke, pebermayonnaise & æggecreme
145,-

Hovedret*
Stegt pighvar m. sprød løgtærte, syltede sennepskorn, & sauce hollandaise
229,-

Hovedret
Helstegt oksemørbrad m. ristede foie gras, pommes fondant, trøffel sauce & løg
295,-

Dessert
Hasselnøddeis m. skorzonerrødder, mælkekaramel & saltede mandler
99,-

Dessert*
Gateau Marcel chokoladekage m. hindbær sauce, kakao crunch, marengs & sødskærm
99,-

A la carte fra havet

Østers
1) Citron & salt
2) Rødvinsvinaigrette
3) Friteret m. estragon mayonnaise
Pris pr. stk. 29,-

Skaldyrsfad
1/2 kogt hummer, jomfruhummer, østers au naturel, dildkogte krabbeklør, hvidvinsdampede blåmuslinger, røde flodkrebs & søkogte skalrejer. Hertil serveres aioli, dild- & estragonmayonnaise, samt brød & smør
499,-

Skummende fiskesuppe
Serveres m. rødspætte soufflé, røget laks, dild olie & rejer
189,-

Kutterfangst
Dagens havfriske fangst tilberedt efter kokkens fantasi m. behørig garniture & sauce
239,-

Fuldend aftenen med en valgfri kop kaffe & dagens søde petitfours 79,-

Book bord på Restaurant Anker

Bestil bord på Restaurant Anker og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

10.00 – 24.00

LØRDAG – SØNDAG

10.00 – 24.00

Åbningstider mellem jul og nytår

Fra 23.12.2021 til og med 26.12.2021
Lukket
(Vi kører juleaftens menu ud af huset d. 23/12 fra 12.00-15.00)

Fra 27.12.2021 til og med 31.12.2021
Åben
(Nytårsfest den 31.12.2021 om aftenen)

01.01.2022
Lukket

02.01.2022
Åben