Aften

Alle retter bestilles som enkelt retter – her anbefales min. 2 retter
3 retters-menuen er markeret med *

3 retter

Forret
Hovedret
Dessert

359,-

6 retter

Forret
Mellemret
Hovedret 1
Hovedret 2
Dessert 1
Dessert 2

598,-

Helaften menu

Snacks og Champagne
6 retter
Nøje udvalgt vinmenu
Kaffe og petitfours

998,-

Vinmenu

3 gl. udvalgt vinmenu 179,-
6 gl. udvalgt vinmenu 359,-
Start med et glas champagne & snacks 139,-

 

Menu

Forret*
Cremet muslingesuppe m. røgede blåmuslinger, jordskokker & sprød tuille
119,-

Mellemret
Rørt oksetatar m. variation af svampe, pebermayonnaise & trøffelsne
149,-

Hovedret*
Meunierestegt mørksej m. variation af rødbede, sprød løgtærte & hollandaise på syltede ramsløg
229,-

Hovedret
Confit Canard terrine m. stegt andebryst, variation af gulerod, pommes kroket & portvins sauce
298,-

Dessert
Mørk chokoladekugle m. is, kakao crunch, variation af appelsin & lun Grand Marnier sauce
99,-

Dessert*
Kirsebær fromage m. gelé, sukkersyltede kirsebær, rød syre & vaniljeis
99,-

A la carte fra havet

Østers
1) Citron & salt
2) Rødvinsvinaigrette
3) Friteret m. estragon mayonnaise
Pris pr. stk. 29,-

Skaldyrsfad
1/2 kogt hummer, jomfruhummer, østers au naturel, dildkogte krabbeklør, hvidvinsdampede blåmuslinger, røde flodkrebs & søkogte skalrejer. Hertil serveres aioli, dild- & estragonmayonnaise, samt brød & smør
499,-

Skummende fiskesuppe
Serveres m. rødspætte soufflé, røget laks, dild olie & rejer
189,-

Kutterfangst
Dagens havfriske fangst tilberedt efter kokkens fantasi m. behørig garniture & sauce
239,-

Fuldend aftenen med en valgfri kop kaffe & dagens søde petitfours 79,-

Book bord på Restaurant Anker

Bestil bord på Restaurant Anker og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

MANDAG – FREDAG

11.30 – 23.00

LØRDAG – SØNDAG

11.30 – 23.00