FROKOST2019-01-11T13:24:31+00:00

MENUKORT

FROKOST

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, Sprødt kyllingeskind, Stegt løgblinis, Creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron & urt

m/rødvins vinaigrette & skalotteløg

Gratineret m/sauce mornay

Fritteret m/purløgs mayonnaise

30,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede blåmuslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer
300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede blåmuslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Marineret kammusling
600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede blåmuslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Kogt Kongekrabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling
900,- pr. person

150kr.

Moules Frites

Blåmuslinger, Sprøde ANKER Fritter, Aioli, Dild

Croque Monsieur

Sprød ristet toast, Spejlæg, Skinke, Ristede svampe, Spinat, Sort trøffelpure, Gruyere

Salat Nicoise

Grillet tun, Spæde salater, Æg, Ansjoser, Oliven, Capers bær, Grønne bønner, Brødcroutons

Kæmpe tartelet m/seafood a la creme

Rejer, Hvid Fisk, Krabbe, Muslinger, Salat

Friteret Hvidfisk

Serveres på ristet brød m/Rejer, Muslinger, Asparges i cremet fiskesauce

200kr.

Kutternes Fangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi – Spørg venligst betjeningen

Cremet Fiskesuppe

m/Blåmuslinger, Hvid fisk, Rejer og Dild

Sprød Confiteret Andelår

Grovmos, Sæson grønt, Kartoffelfrit, Ande sky

Anker tatar (Rørt ved bordet)

Sort peber mayo, Tørret æggeblomme, ANKER Fritter, Aioli, Salat

Okse Ribeye 200 g

Hvidløgstegte bønner, ANKER Fritter, Aioli

Ankers Frokost Planke

5 Specialiteter tilberedt efter kokkenes fantasi, Brød, Smør

OST

Oste tallerken

4 Franske Oste, m/Surt, Sødt, Sprødt

100 kr.

DESSERT

Crepe Suzette

2 stk Flamberede pandekager, Appelsin karamel sauce, Mandler, Frisk appelsin
100,-

Tærte m/brombærfromage

Pisket cremefraiche, Dehydreret yoghurt
80,-

Choux au Craquelin

Knasende og krakeleret vandbakkelse, Chokoladecreme, Is, Bærkompot
80,-

Macarons

3 forskellige macarons, Dagens creme, Crumle, Urt
80,-

Crème brulée

Vanilje creme, Brændt karamel, Variation af havtorn, Citronmelisse
80,-

Mille Feuilles

Vaniljecreme, Sæsonens frugt, Flager og Knas
80,-

French Coffee

Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin
90,-

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 12 – 22
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 12 – 22
FREDAG: KL. 12 – 24
LØRDAG: KL. 12 – 24
SØNDAG: KL. 12 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)