Menukort AFTEN 2018-10-09T23:02:57+00:00

MENUKORT

AFTEN

Alle a la carte retter vejer 250-300 gram, og vi anbefaler derfor, at man bestiller min. 2 retter pr. person.
Bestiller man et af Aarhus ¨måske¨ bedste fiske- og skaldyrs fade, eller er det en af de store saftige bøffer
i modningsskabet, der trækker, regnes disse retter for et samlet måltid.

ANKER ANBEFALER skal bestilles til min 2 personer.

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, sprødt kyllingeskind,
creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron og salt

m/rødvins vinaigrette & skalotteløg

Gratinerede m/sauce mornay

Fritterede m/purløgs mayonnaise

30,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Marineret kammusling

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Kogt Konge krabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

100kr.

Moules Frites
Blåmuslinger, Sprøde ANKER Fritter, Aioli, Dild

Purløgs marinerede rejer
Glaskål, Radiser, Variation af tomat

Croque Monsieur
Sprød ristet toast, Spejlæg, Skinke, Ristede svampe, Spinat, Sort trøffelpure, Gruyere

Stegt Kammusling
Variation af blomkål, Trøffel creme, Brunet smør

Tartelet m/seafood a la creme
Rejer, Hvid Fisk, Blåmuslinger, Sæson urter

3 stk. Hav snegle
Spinat gratin Hvidløgs smør, Sprøde flager

200kr.

Kutternes Fangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes
fantasi – Spørg venligst betjeningen

Stegt Foie Gras
Variation af æbler, Sprødt brød, Estragon, Salat

Kalvebrisler
Fritterede Kalvebrisler, Spinat, Jordskokke creme,
Jordskokke chips, Peber mayo

Lammekrone
Grovmos, Sæson grønt, Brøndkarse,
Brændt aubergine, Lammesky

Anker tatar (rørt)
Sort peber mayo, Tørret æggeblomme,
Kartoffel chips, Rå æggeblomme, Salat

Cremet Hummersuppe
Fisk, Skaldyr, Dild

300kr.

Pighvar
Meunier stegt pighvar, Variation af jordskokker,
Sauce Vierge, Urteolie

Tournedos Rossini
Oksemørbrad, Stegt foie gras,
Frisk trøffel, Pommes anna, Sæson grønt, Trøffel sauce

Flamberet Peberbøf
Oksemørbrad flamberes ved bordet, Pommes Anna,
Dampet sæson grønt, Pebersauce

Stegt hummer
Variation af gulerod, Gulerods Beurre Noisette, Kørvel

OST

Oste vognen
Vælg 4 slags oste fra oste vognen m/Surt, Sødt, Sprødt
145,-

Cremet Roquefort eller Rødkit
Stegt rugbrød, Hybenkompot, Rosmarin
125,-

DESSERT

Crepê Suzette
Flamberede pandekager, Appelsin karamel sauce, Mandler, Frisk appelsin
100,-

Tærte m/citron
Blød marengs, Karamelliseret citronskal, Dehydreret citron, Yoghurt
80,-

Choux au Craquelin
Knasende og krakeleret vandbakkelse, Chokolade creme, Støv
80,-

Macarons
3 slags macarons, Is, Knas & Sødt
80,-

Creme Bruleé
Vanilje creme, Brændt karamel, Karamelliserede mandler, Bær
80,-

French Coffee
Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin
90,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 12 – 22
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 12 – 22
FREDAG: KL. 12 – 24
LØRDAG: KL. 12 – 24
SØNDAG: KL. 12 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

MENUKORT

FRANSK & FISK

Alle a la carte vejer 250-300g. og vi anbefaler derfor at man bestiller min. 2 retter pr. person

Bestiller man et af Aarhus ¨måske¨ bedste fiske- og skaldyrsfade,

eller er det en af de store saftige bøffer i modningsskabet der trækker, regnes disse retter for et samlet måltid.

Anker anbefaler skal bestilles til min. 2 personer

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, sprødt kyllingeskind, creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron og salt

m/rødvins vinaigrette & skalotteløg

Gratinerede m/sauce mornay

Fritterede m/purløgs mayonnaise

30,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Marineret kammusling

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Kogt Konge krabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

ANKER ANBEFALER

Vores kokke sammensætter hver dag en menu, baseret ud fra dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til forkæle vores gæster med alle vores livretter (Min. 2 personer)

3 retter – 333,- pr. person

100kr.

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, Sprøde ANKER fritter, Aioli, Dild

Croque Madame & Trøffel
Sprødristet toast, Pocheret æg, Skinke, Ristede svampe, Spinat, Sort trøffelpure, Gruyere

Hvidløgsstegte Snegle
6 stk. Snegle, Grillet toast, Spæde salater, Hvidløgssmør, Fritteret persille

Salat Nicoise
Grillet tun, Spæde salater, Pocheret æg, Ansjoser, Olivenolie

Steak sandwich
Helstegt oksemørbrad, Tartar sauce, Toast, Cornichons, Spæd salat, Løg lyonnaise, Sort trøffelmayo

Stegt Foie Gras
Foiegras, Æbler i variation, Ristede mandler, Citronverbena

Håndpillede rejer
Rejer, Toast, Agurk, Hytteost, Dild

Kammuslinger
Stegte kammuslinger, Spæde salater, Fritteret persille, Hytteost, Syrnet fløde, Agurk

Marvpibeben
Grillet marv, Syltede løg, Purløgs emulsion, Feldsalat, Tyttebær

200kr.

Kutternes Fangst
Dagens havfriske friskeret tilberedt efter kokkenes fantasi – Spørg venligst betjeningen

Lammekrone
Helstegt lammekrone, Grøntsag pot au feu, Kartoffelpuré, Fritteret persille

Skindstegt Kulmule
Kulmule, Sauce nage, Dild olie, Sprøde flager

Fritterede Brisler
Kalvebrisler,  Morkler, Dampet sæsongrønt, Brændt hvidløg, Svampe skysauce

Bouillabaisse
Fiskesuppe, 7 slags fisk & skaldyr, Dild

Coq au vin
Unghane, Grøntsag pot au feu, Pommes anna, Brøndkarse

300kr.

Stegt havtaske
Havtaske, Variation af blomkål, Hasselnødder, Salturt, Pære

Gratineret ½ Hummer
Dild-kogt hummer, Spæde salater, Hummer emulsion, Citron  

Rørt Tartar
Okse tartar, Hakket & rørt ved bordet, ANKER fritter, Bearnaise sauce, Rød mizuna salat

Flamberet Peberbøf
Oksemørbrad flamberes ved bordet, Pommes Anna, Dampet sæsongrønt, Pebersauce

Kongekrabbe
Kogte kongekrabber, Krabbesalat, Purløgs emulsion, Kaviar

Tournedos Rossini
Oksemørbrad, Stegt foie gras, Pommes anna, Dampet sæsongrønt, Trøffel sauce

OST

Oste vognen
Vælg 3 oste fra oste vognen m/ surt, sødt, sprødt
145 kr.

Oste fondue
Oste fondue, charcuterie, 3 pølser & garniture, surt, sødt, sprødt (Min 2 personer)
145 kr. pr. Person

DESSERT

Chokolade tærte
Chokolade tærte, Saltet karamel, Syltede røde bær, Bær sorbet
90 kr.

Tarte tatin
Æbletærte, Cremefraiche parfait, Flødeskum
90 kr.

Profiteroles
Vandbakkelser, Vaniljeis, Chokoladesauce
80 kr.

Macaron
Hindbær Macaron, Hindbær sorbet, Sprød chokolade, Mørk chokolade mousse
90 kr.

Creme bruleé
Vanilje creme – Brændt karamel – Karamelliseret mandler – Blåbær
80 kr.

French Coffee
Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin
90 kr.

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 12 – 22
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 12 – 22
FREDAG: KL. 12 – 24
LØRDAG: KL. 12 – 24
SØNDAG: KL. 12 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)