MENUKORT

AFTEN

Alle a la carte retter vejer 250-300 gram, og vi anbefaler derfor, at man bestiller min. 2 retter pr. person.
Bestiller man et af Aarhus ¨måske¨ bedste fiske- og skaldyrs fade, eller er det en af de store saftige bøffer
i modningsskabet, der trækker, regnes disse retter for et samlet måltid.
ANKER ANBEFALER skal bestilles til min 2 personer.

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, Sprødt kyllingeskind, Stegt løgblinis, Creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron & urt

m/rødvinsvinaigrette & skalotteløg

Gratineret m/sauce mornay

Fritteret m/purløgsmayonnaise

28,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer.

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Marineret kammusling.

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dildkogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flodkrebs, Søkogte skalrejer, Dildkogt ½ hummer, Kogt Kongekrabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

MODNINGSSKABET

Oksehøjreb modnet i minimum 30 dage. Alle udskæringer serveres med ANKER fritter, grøn salat & sauce Bearnaise

Ribeye 300 gr.: 300,- pr. person

Côte de Boeuf 700 gr. (2 personer):  350,- pr. person (uden ben)

ANKER Anbefaler

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret ud fra dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med alle vores livretter (Min. 2 personer)

3 retter – 333,- pr. person

4 retter – 444,- pr. person

100kr. A la carte

Moules Frites

Blåmuslinger, Sprøde ANKER Fritter, Aioli, Dild

Gratinerede Blåmuslinger

Hvidløg, Persille, ANKER fritter, Aioli

Tomatrejer

Rejer, Salat, Variation af tomater, Hytteost,

Spæde salater, på toastet brød

5 stk. Vinbjergsnegle

Hvidløg, Spinat, Sprøde flager

Croque Monsieur

Sprød ristet toast, Spejlæg, Skinke, Ristede svampe, Spinat, Sort trøffelpure, Gruyere

Stegt Kammusling

Variation af blomkål, Sort trøffelpure, Brunet smør

Hvidløgsgratinerede rejer

Serveres på lyst brød m/frisk chili og persille

200kr. A la carte

Kutternes Fangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi – Spørg venligst betjeningen

Flamberet Foie Gras Carpaccio

m/Cognac, Syrlige æbler, Sprød salat og Tonga

Cremet Fiskesuppe

Fisk, Skaldyr, Dild

Lammekrone

Grovmos m/løg og Krydderurter, Sæson grønt, Lammesky, oliven, tomat og basilikum

Friterede Kalvebrisler

Rødvinssauce, Variation af årstidens grønt, ANKER Fritter

Anker tatar (Rørt ved bordet)

Sort peber mayo, Tørret æggeblomme, Sprød kartoffel, Salat

300kr. A la carte

Meunierestegt Pighvar

Dampet sommergrønt, Nye kartofler, Hollandaise sauce

Tournedos Rossini

Oksemørbrad, Stegt foie gras, Frisk trøffel, Nye kartofler, Sæson grønt, Trøffel sauce

Flamberet Peberbøf

Oksemørbrad flamberes ved bordet. Hertil nye kartofler, dampet sæson grønt, Pebersauce

1/2 dildkogt hummer

Nye smørstegte kartofler, Salat, Grillet citron, Aioli

OST

Oste vognen

Vælg 3 slags oste fra oste vognen m/surt, sødt, sprødt
125,-

Gratineret Gedeost

Sirup, Rødløg, Syltede valnødder, Sprøde flager
125,-

DESSERT

Crepe Suzette

2 stk Flamberede pandekager, Appelsin karamel sauce, Mandler, Frisk appelsin
100,-

Tærte m/brombærfromage

Pisket cremefraiche, Dehydreret yoghurt
80,-

Choux au Craquelin

Lille knasende og krakeleret vandbakkelse, Chokoladecreme, Is, Bærkompot
80,-

Macarons

3 forskellige macarons, Dagens creme, Crumle, Urt
80,-

Crème brulée

Vanilje creme, Brændt karamel, Variation af havtorn, Citronmelisse
80,-

Milles Feuilles

Vaniljecreme, Sæsonens frugt, Flager og Knas
80,-

French Coffee

Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin
90,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 11 – 22
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 11 – 22
FREDAG: KL. 11 – 24
LØRDAG: KL. 11 – 24
SØNDAG: KL. 11 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)