Menukort HOVEDKNAP 2018-10-09T22:40:30+00:00

MENUKORT

FROKOST

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, sprødt kyllingeskind,
creme fraiche

300,-

ØSTERS

m/citron og salt

m/rødvins vinaigrette & skalotteløg

Gratinerede m/sauce mornay

Fritterede m/purløgs mayonnaise

30,- pr. stk

SKALDYRS FADE

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer

300,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Marineret kammusling

600,- pr. person

Jomfruhummer, Råmarinerede østers, Dild-kogte krabbeklør, Dampede muslinger, Røde flod krebs, Sø-kogte skalrejer, Dild-kogt ½ hummer, Kogt Konge krabbe, 15 gr. White Sturgeon Kaviar, Marineret kammusling

900,- pr. person

150kr.

Moules Frites
Blåmuslinger, Sprøde ANKER Fritter, Aioli, Dild

Croque Monsieur
Sprød ristet toast, Spejlæg, Skinke, Ristede svampe, Spinat,
Sort trøffelpure, Gruyere

Salat Nicoise
Grillet tun, Spæde salater, Æg, Ansjoser, Oliven,
Capers bær, Grønne bønner, Brødcroutons

KæmpeTartelet m/Seafood a la creme
Rejer, Hvid Fisk, Muslinger, Røde Salater

Paneret hvidfisk & purløgs marinerede rejer
Glaskål, Radiser, Variation af tomat, Paneret Hvid Fisk,
Toastet Brød

200kr.

Kutternes Fangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes
fantasi – Spørg venligst betjeningen

Cremet Hummersuppe
Fisk, Skaldyr, Dild

Sprød confiteret andelår
Grovmos, Sæson grønt, Kartoffelfritt, Ande sky

Anker tatar (klassisk)
Sort peber mayo, Tørret æggeblomme,
Anker Fritter, Salat

Okse Ribeye 200 g
Dagens Salat, Anker Fritter, Aioli

Ankers Frokost Planke
3 Specialiteter valgt på dagen af kokken,
Brød, Smør

OST

Oste tallerken
4 Franske Oste, Sødt, Sprødt
100 kr.

DESSERT

Crepê Suzette
Flamberede pandekager, Appelsin karamel sauce, Mandler, Frisk appelsin
100,-

Tærte m/citron
Blød marengs, Karamelliseret citronskal, Dehydreret citron, Yoghurt
80,-

Choux au Craquelin
Knasende og krakeleret vandbakkelse. Chokolade creme, Støv
80,-

Macarons
3 slags macarons, Is, Knas & Sødt
80,-

Creme Bruleé
Vanilje creme, Brændt karamel, Karamelliserede mandler, Bær
80,-

French Coffee
Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin
90,-

MENUKORT

AFTEN

Alle a la carte retter vejer 250-300 gram, og vi anbefaler derfor, at man bestiller min. 2 retter pr. person.
Bestiller man et af Aarhus ¨måske¨ bedste fiske- og skaldyrs fade, eller er det en af de store saftige bøffer
i modningsskabet, der trækker, regnes disse retter for et samlet måltid.

ANKER ANBEFALER skal bestilles til min 2 personer.

100kr.

Moules Frites
Blåmuslinger, Sprøde ANKER Fritter, Aioli, Dild

Purløgs marinerede rejer
Glaskål, Radiser, Variation af tomat

Croque Monsieur
Sprød ristet toast, Spejlæg, Skinke, Ristede svampe, Spinat, Sort trøffelpure, Gruyere

Stegt Kammusling
Variation af blomkål, Trøffel creme, Brunet smør

Tartelet m/seafood a la creme
Rejer, Hvid Fisk, Blåmuslinger, Sæson urter

3 stk. Hav snegle
Spinat gratin, Hvidløgs smør, Sprøde flager

200kr.

Kutternes Fangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes
fantasi – Spørg venligst betjeningen

Stegt Foie Gras
Variation af æbler, Sprødt brød, Estragon, Salat

Kalvebrisler
Fritterede Kalvebrisler, Spinat, Jordskokke creme,
Jordskokke chips, Peber mayo

Lammekrone
Grovmos, Sæson grønt, Brøndkarse,
Brændt aubergine, Lammesky

Anker tatar (rørt)
Sort peber mayo, Tørret æggeblomme,
ANKER fritter, Salat

Cremet Hummersuppe
Fisk, Skaldyr, Dild

300kr.

Pighvar
Meunier stegt pighvar, Variation af jordskokker,
Sauce Vierge, Urteolie

Tournedos Rossini
Bøf af oksemørbrad, Stegt foie gras,
Frisk trøffel, Pommes anna, Sæson grønt, Trøffel sauce

Flamberet Peberbøf
Bøf af oksemørbrad flamberes ved bordet, Pommes Anna,
Dampet sæson grønt, Pebersauce

Stegt hummer
Variation af gulerod, Gulerods Beurre Noisette, Kørvel

OST

Oste vognen
Vælg 4 slags oste fra oste vognen m/Surt, Sødt, Sprødt
145,-

Cremet Roquefort eller Rødkit
Stegt rugbrød, Hybenkompot, Rosmarin
125,-

DESSERT

Crepê Suzette
Flamberede pandekager, Appelsin karamel sauce, Mandler, Frisk appelsin
100,-

Tærte m/citron
Blød marengs, Karamelliseret citronskal, Dehydreret citron, Yoghurt
80,-

Choux au Craquelin
Knasende og krakeleret vandbakkelse, Chokolade creme, Støv
80,-

Macarons
3 slags macarons, Is, Knas & Sødt
80,-

Creme Bruleé
Vanilje creme, Brændt karamel, Karamelliserede mandler, Bær
80,-

French Coffee
Cointreau, Kaffe, Fløde, Brun farin
90,-

BOOK BORD

Book her

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 12 – 22
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 12 – 22
FREDAG: KL. 12 – 24
LØRDAG: KL. 12 – 24
SØNDAG: KL. 12 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)