LIVETS FESTER

Omgivelserne i og omkring ANKER er som en skøn oase midt i storbyen.

Her kan I fejre livets fantastiske fester i de smukkeste rammer med udsigt over lystbådehavnen & Aarhus Ø. Lokalerne kan rumme op fra 15 til 170 personer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig fest.

DEN GODE DAG – ALT INKLUSIVE

• Velkomstdrinks
• 3-retters menu
• Kaffe/the med hjemmelavede sødt
• Blødbar 4 timer: Restaurantens valg af vinmenu, fadøl og vand Herefter tillæg pr. person pr. time kr. 79,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 799,-

LUKSUSFESTEN – ALT INKLUSIVE

• Velkomstdrinks
• Snacks
• 4-retters menu
• Kaffe/the med hjemmelavede sødt.
• Hertil 1. stk. cognac eller likør
• Gå hjem-menu
• Hårdbar 4 timer: Restaurantens valg af vinmenu, fadøl, drinks & vand.
Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 99,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 1199,-

SELSKABSLOKALER MED UDSIGT

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 170 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Aarhus Ø. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden og udsigten fuldender oplevelsen.

MAD DER SMAGER

På ANKER tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er franskinspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

FLEKSIBLE SELSKABSPAKKER

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

KOM OG MØD OS

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

DET MED SMÅT

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45 kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20 %, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering og afhentning af mad ud af huset, tillægges 300 kr. i leveringsomkostninger, samt 1000 kr. i depositum for porcelæn og service. Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

3-retter4-retter
Menu359,-429,-
Velkomstdrink59,-59,-
Snacks59,-59,-
Kaffe / the39,-39,-
Sødt49,-49,-
Cognac / likør59,-59,-
Gå-hjem-menu99,-99,-
Blødbar 4 timer379,-379,-
Hårdbar 8 timer379,-479,-

Tillæg ved valg af buffet i stedet for 3-retters menu: 70,- pr. person

GENERELLE VILKÅR

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 20 km fra restauranten. Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se drc´s hjemmeside www.d-r-c.dk

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30

KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30 LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30