Festmenu 2018-05-09T22:42:31+00:00

Selskabslokaler med udsigt
I vores lyse restaurant kan du invitere op til 150 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Aarhus Ø. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen. Lokalerne bliver ligeledes brugt til møder og konferencer.

Mad der smager 
På ANKER tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk inspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker
Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.

Lad os mødes
I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne, og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Ring på +45 89 80 78 98 eller send en e-mail på  info@restaurantanker.dk

FESTMENU

Snacks

Fransk inspireret snacks serveres til velkomstdrinks eller efter gæstens ønsker.

Sammensæt selv din festmenu: 3, 4 eller 5 retter

Forretter & mellemretter:

Fiske ballotine
Pocheret hvidfisk m/syltede løg, dild og tang serveres i fiskefumé

Røget Lyssej
Røget Lyssej serveres m/peberrodsfløde, æbler og estragon

Laksen
Rimmet brændt laks m/citron creme, variation af fennikel og brøndkarse

Håndpillede rejer
Håndpillede rejer på toast m/syrnet fløde, agurk, hytteost og dild

Hummersuppe
Hummersuppe serveres m/variation af fisk & skaldyr og pyntet m/dild

Friterede brisler
Friterede kalvebrisler serveres m/dampet sæsongrønt, brændt hvidløg og svampe sky sauce

Marvpibeben
Grillet marv m/syltede løg, purløgs emulsion, feldsalat og tyttebær

Foie gras moussé
Foie gras moussé m/hindbær, hasselnødder, portvins glace og frissesalat

Vagtel
Confiteret vagtel lår og stegt vagtel bryst serveres m/selleri puré og malt

Kammuslinger
Stegte kammuslinger serveres m/spæde salater, friteret persille, hytteost, syrnet fløde og agurk

Tatar
Rørt oksetatar serveres m/spæde salater og friteret kartoffel

3 stk. Pocherede østers
Pocherede østers serveres m/yoghurt is, citrontimian og estragon

Kalve terrine
Sprød kalve terrine serveres m/bær gastrisk, røde salater og sprøde flager

Fiskeretter

Hovedretter

Dagens hvide fisk
Dagens hvide fisk stegt på brød serveres m/variation af gulerod, Pommes Anna, sauce hollandaise og brøndkarse

Indbagt laks
Indbagt laks serveres m/smørdampet grønt, urte salat, Pommes Anna og sauce hollandaise

Stegt pighvar – (tillæg 50,- pax)
Stegt pighvar serveres m/sæsonens grønt, puré, Pommes Anna, blanquette sauce

Dagens fangst
Dagens fangst bagt i filodej serveres m/souffle, smør bagt grønt, grov mos m/urter og hummer sauce

Rødspætte bagt på ben
Rødspætte bagt på ben serveres m/variation af fennikel, citron creme, Pommes Pont Nuef og sauce hollandaise

Skindstegt kulmule
Kulmule serveres m/sauce Nage, dild olie, sprøde grøntsagsflager og spæde urter

Skaldyrsfade og hummer laves efter aftale og dagspriser.

Kødretter

Oksehøjreb u/ben
Rosa stegt højreb serveres m/spæde grøntsager, bagte løg og sprød kartoffel

Helstegt Poussin
Helstegt Poussin serveres m/spæde grøntsager, pommes hasselbagt og orange sauce

Oksemørbrad
Helstegt oksemørbrad serveres m/stegte løg, pommes Anna, brøndkarse og Bearnaise sauce

Kalvefilet
Rosastegt kalvefilet serveres m/syltede tyttebær, kartoffel pure, spæde grøntsager og rødvins sauce

Lammekrone
Helstegt lammekrone serveres m/grøntsags pot au feu, kartoffel pure og friteret persille

Coq au vin
Unghane serveres m/grøntsags pot au feu, Pommes Anna og brøndkarse

Oste

Osteplanke
3 Franske oste serveres m/syltede nødder, kompot og sprøde flager

Bagt Mont D ́Or
Bagt Mont D ́Or serveres m/karamelliserede mandler, lyng honning og sprøde flager

Oste fondue
Oste fondue serveres m/charcuterie, garniture, surt, sødt og sprødt

Dessert

Citron tærte
Citron tærte serveres m/saltet karamel, marengs og knas

Tarte tatin
Æbletærte serveres m/cremefraiche, parfait og flødeskum

Profiteroles
Vandbakkelser serveres m/vaniljeis og chokoladesauce

Macaron
Hindbær Macaron serveres m/hindbær sorbet, sprød chokolade og mørk chokolade mousse

Crème brûlée
Vanilje creme med brændt sprød karamel låg, karamelliserede mandler og blåbær

”Gå-hjem” menu

Fransk charcuterie
Forskellige slags franske pølser & oste serveres m/garniture, brød og flager

Fransk løgsuppe
Gratineret løgsuppe serveres m/ristet brød og purløg

Steak sandwich
Toastet brød m/oksemørbrad, tartar sauce, cornichons, spæd salat, Løg lyonnaise og trøffelmayonnaise

Tærte
Grøntsags tærte m/skinke og purløg. Hertil blandet salat og brød

Roulés à la saucisse
3 forskellige slags butterdejsbagte slagter pølser

KONTAKT

Send en besked

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 12 – 22
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24
KL. 12 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 12 – 22
FREDAG: KL. 12 – 24
LØRDAG: KL. 12 – 24
SØNDAG: KL. 12 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)