Selskabslokaler med udsigt
I vores lyse restaurant kan du invitere op til 150 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Aarhus Ø. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen. Lokalerne bliver ligeledes brugt til møder og konferencer.

Mad der smager 
På ANKER tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk inspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker
Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.

Lad os mødes
I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne, og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Ring på +45 89 80 78 98 eller send en e-mail på  info@restaurantanker.dk

FESTMENU

Snacks

Fransk inspirerede snacks serveres til velkomstdrinks eller efter gæstens ønsker.

Sammensæt selv din festmenu: 3, 4 eller 5 retter

Forretter & mellemretter:

Kæmpe Tartelet

Tartelet m/Seafood A la Creme – rejer, hvidfisk, muslinger & røde salater

Røget Lyssej

Røget lyssej. Serveres m/peberrodsfløde, æbler & estragon

”Gin” Marineret Laks

”Gin” marineret laks m/rygeoste creme, syltede rødløg, sprøde flager & brøndkarse

Håndpillede rejer

Purløgs marinerede rejer m/glaskål, avokado & bagte tomater

Hummersuppe

Hummersuppe. Serveres m/variation af fisk, skaldyr, dild & grøn olie

Friterede Kalvebrisler

Friterede kalvebrisler. Serveres m/spæde salater, syltede rødløg, sprød kartoffel, peper mayo & krydderurter

Pighvar

Meunierestegt pighvar. Serveres m/variation af jordskokker, Sauce Vierge & Urteolie

Kammuslinger

Stegte kammuslinger. Serveres m/variation af blomkål & trøffel creme

Rørt Tatar

Anker tatar (klassisk) Serveres m/sort peber mayo, tørret æggeblomme, sprød kartoffel & salat

3 stk. Pocherede Østers

Pocherede østers. Serveres m/yoghurt is, citrontimian & estragon

Confiteret And

Sprødstegt confiteret and. Serveres m/kirsebær pure, gastric & grillet endivie salat

Hovedretter

Fiskeretter

Dagens hvide fisk

Dagens hvide fisk stegt på brød, serveres m/variation af gulerod, pommes Anna, sauce hollandaise & brøndkarse

Indbagt laks

Indbagt laks serveres m/smørdampet grønt, urte salat, pommes Anna & sauce hollandaise

Stegt pighvar – (tillæg 50,- pax)

Stegt pighvar serveres m/sæsonens grønt, puré, pommes Anna & blanquette sauce

Dagens fangst

Dagens fangst bagt i filodej. Serveres m/souffle, smørbagt grønt, grov mos m/urter & hummersauce

Rødspætte bagt på ben

Rødspætte bagt på ben serveres m/variation af fennikel, citron creme, Pommes Pont neuf & sauce hollandaise

Skindstegt kulmule

Kulmule serveres m/sauce nage, dildolie, sprøde grøntsagsflager & spæde urter Skaldyrsfade og hummer laves efter aftale og dagspriser.

Kødretter

Oksehøjreb u/ben

Rosastegt højreb serveres m/spæde grøntsager, bagte løg, sprød kartoffel & rødvinsauce

Oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad serveres m/stegte løg, Sæsongrønt, pommes Anna, brøndkarse & rødvinssauce

Kalvefilet

Rosa stegt kalvefilet serveres m/syltede tyttebær, grovmos m/urter, sennep, spæde grøntsager & kalvesky

Lammekrone

Helstegt lammekrone serveres m/kartoffelmos med bløde løg, løvstilk, Variation af jordskokker, friske krydderurter & lammesky

Unghanebryst

Farseret unghane serveres m/grøntsags pot au feu, pommes Anna, orange sauce og brøndkarse

Oste

Osteplanke

3 franske oste serveres m/syltede nødder, kompot og sprøde flager

Cremet roquefort eller Rødkit

Serveres m/stegt rugbrød, hybenkompot & rosmarin

Dessert

Citron tærte

Citron tærte serveres m/saltet karamel, marengs & knas

Tarte tatin

Æbletærte serveres m/cremefraiche, parfait & flødeskum

Profiteroles

Vandbakkelser serveres m/vaniljeis & chokoladesauce

Choux au Craquelin

Knasende og krakeleret vandbakkelse m/ chokolade creme, støv & vanilje parfait

Bær Macaron

Bær Macaron serveres m/lime, hvid chokolade & vanilje parfait

Creme Bruleé

Vanilje creme m/brændt sprød karamel låg, karamelliserede mandler & blåbær

”Gå-hjem” menu

Fransk charcuterie

Forskellige slags franske pølser og oste serveres m/garniture, brød & flager

Fransk løgsuppe

Gratineret løgsuppe serveres m/ristet brød & purløg

Croque Monsieur

Sprødristet toast, spejlæg, skinke, ristede svampe, spinat, sort trøffelpure & Gruyere

Tærte

Grøntsagstærte m/skinke og purløg. Hertil blandet salat & brød

Roulés à la saucisse

3 forskellige butterdejsbagte slagterpølser

Prisoversigt

Menu Velkomstdrink snacks Kaffe/te Sødt Cognac/likør “gå hjem” menu Samlet pris
3 retter 358,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 676,-
4 retter 398,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 716,-
5 retter 438,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 756,-

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv Deres arrangement:

Velkomstdrinks

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab
Se menuerne foran i programmet

Kaffe
Kaffe/the m/hjemmelavede ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

”Gå-hjem” menu
Se menuerne under ”Gå-hjem” menu foran i programmet

Drikkevarer
Anker´s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og isvand
Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

“Buffet”

Serveres ved bordene på fade eller som buffet
(min. 15 couverter)

Forslag 1

Krabbesalat m/advokado, grape, syltede grønne tomater, lime mayo & dild

Farseret unghane m/svampefars, løvstik & stegte beder

Rosastegt brandy marineret okselår m/stegte portobello svampe

Langtids braiseret landgris m/brændte løgskaller

Rosmarin marineret hjertesalat m/fennikel, melon, syltede tomater & kerner

Fransk kartoffelomelet m/tomater & krydderurter

Grov mos m/sennep, løg & kruspersille

Pommes Anna m/friske krydderurter

Bagt landbrie m/syltede figner & tomatchutney

Citrontærte serveres m/saltet karamel, marengs & knas

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 2

”Gin” marineret laks m/hollandaise creme & tangchips

Letrøget kylling m/stegt fennikel

Langtidsstegt kalveculotte m/grillet endiviesalat & rosmarin olie

Helstegt lammekølle m/stegte hvidløg & bønner

Marineret hjertesalat m/fennikel, melon, syltede tomater & kerner

Tærte m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning

Dampede kartofler m/rosmarin, olie & havsalt

Sprøde kartoffelchips m/revet emmentaler & krydderurter

3 franske oste serveres m/syltede nødder, kompot og sprøde flager

Creme bruleé – Vanilje creme m/brændt sprød karamel låg,

karamelliserede mandlerog blåbær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 3 ”Petits Plats” – Dele mad på bordene

1) Servering:

Hjertesalat m/fiskerilette, æbler, løg & krydderurter

”Gin” marineret laks m/hollandaise creme & tang chips

Krabbesalat m/avokado, grape, syltede, grønne tomater, limemayo & dild

2) Servering:

Brioche bolle m/kalvefilet, syltede løg, trøffelcreme & tomatchutney

Stegt kartoffelrösti m/langtidsbraiseret landgris, balsamico svampe & syltede tomater

Fransk kartoffelomelet m/tomater & krydderurter

Tærte m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning

Ovnstegte kartofler m/rosmarinolie, havsalt og kartoffelcreme m/hvidløg

3) Servering:

Flager m/forskellige slags oste

Der serveres hjemmebagt brød og smør til hele anretningen

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 4 ”11 serveringer af Franske fiske specialiteter” (min 20 couverter)

1. servering – Østers m/rødløg & lime mayo

2. servering – Håndpillede fjordrejer m/peber mayo & smør croutons

3. servering – Stegt kammusling, soya, Cashewnødder & karse

4. servering – Stegt havtaske, fumé, grøn mayo & hasselnøddeolie

5. servering – Friteret torskekæbe m/trøffelmayo

6. servering – ”Gin” marineret laks m/hollandaise creme & tang chips

7. servering – Letsaltet tuntatar, avokado & æggeblomme

8. servering – Stegt pighvar på ben m/syltet løgkompot

9. servering – Krabbesalat m/avokado, grape, syltede grønne tomater, limemayo & dild

10. servering – Gratinerede muslinger m/emmentaler & hvidløg

11. servering – Stenbiderrogn m/vagtelæg & smør croutons

Pris pr. couvert 598,-

Brunch som buffet

(min. 15 personer)

Scrambled eggs m/bacon

Yoghurt m/müsli

3 slags pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Paté m/svampe og bacon

Mini croissant

2 slags syltetøj

French toast m/sirup

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

Tilvalg til brunch

(Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg)

Butterdejsbagte slagterpølser

¨Croque Madame¨- Sprødristet toast m/skinke og gruyere ost

Rimmet, brændt laks og citron creme

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porrer og løg

Brunch pandekager

Mont D´Or m/karamelliserede nødder

Vandbakkelser – vanilje creme

Creme bruleé – Vanilje creme m/brændt karamel

Chokoladetærte m/blåbær

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

Kaffe/the/kage

Kaffe/the/mælk/juice, vand ad libitum, pax 79,-

Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

“Sødt” til kaffen, pax 35,-

Selskabslokaler med udsigt
I vores lyse restaurant kan du invitere op til 150 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Aarhus Ø. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen. Lokalerne bliver ligeledes brugt til møder og konferencer.

Mad der smager 
På ANKER tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er fransk inspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker
Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.

Lad os mødes
I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne, og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Ring på +45 89 80 78 98 eller send en e-mail på  info@restaurantanker.dk

FESTMENU

Snacks

Fransk inspirerede snacks serveres til velkomstdrinks eller efter gæstens ønsker.

Sammensæt selv din festmenu: 3, 4 eller 5 retter

Forretter & mellemretter:

Kæmpe Tartelet

Tartelet m/Seafood A la Creme – rejer, hvidfisk, muslinger & røde salater

Røget Lyssej

Røget lyssej. Serveres m/peberrodsfløde, æbler & estragon

”Gin” Marineret Laks

”Gin” marineret laks m/rygeoste creme, syltede rødløg, sprøde flager & brøndkarse

Håndpillede rejer

Purløgs marinerede rejer m/glaskål, avokado & bagte tomater

Hummersuppe

Hummersuppe. Serveres m/variation af fisk, skaldyr, dild & grøn olie

Friterede Kalvebrisler

Friterede kalvebrisler. Serveres m/spæde salater, syltede rødløg, sprød kartoffel, peper mayo & krydderurter

Pighvar

Meunierestegt pighvar. Serveres m/variation af jordskokker, Sauce Vierge & Urteolie

Kammuslinger

Stegte kammuslinger. Serveres m/variation af blomkål & trøffel creme

Rørt Tatar

Anker tatar (klassisk) Serveres m/sort peber mayo, tørret æggeblomme, sprød kartoffel & salat

3 stk. Pocherede Østers

Pocherede østers. Serveres m/yoghurt is, citrontimian & estragon

Confiteret And

Sprødstegt confiteret and. Serveres m/kirsebær pure, gastric & grillet endivie salat

Hovedretter

Fiskeretter

Dagens hvide fisk

Dagens hvide fisk stegt på brød, serveres m/variation af gulerod, pommes Anna, sauce hollandaise & brøndkarse

Indbagt laks

Indbagt laks serveres m/smørdampet grønt, urte salat, pommes Anna & sauce hollandaise

Stegt pighvar – (tillæg 50,- pax)

Stegt pighvar serveres m/sæsonens grønt, puré, pommes Anna & blanquette sauce

Dagens fangst

Dagens fangst bagt i filodej. Serveres m/souffle, smørbagt grønt, grov mos m/urter & hummersauce

Rødspætte bagt på ben

Rødspætte bagt på ben serveres m/variation af fennikel, citron creme, Pommes Pont neuf & sauce hollandaise

Skindstegt kulmule

Kulmule serveres m/sauce nage, dildolie, sprøde grøntsagsflager & spæde urter Skaldyrsfade og hummer laves efter aftale og dagspriser.

Kødretter

Oksehøjreb u/ben

Rosastegt højreb serveres m/spæde grøntsager, bagte løg, sprød kartoffel & rødvinsauce

Oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad serveres m/stegte løg, Sæsongrønt, pommes Anna, brøndkarse & rødvinssauce

Kalvefilet

Rosa stegt kalvefilet serveres m/syltede tyttebær, grovmos m/urter, sennep, spæde grøntsager & kalvesky

Lammekrone

Helstegt lammekrone serveres m/kartoffelmos med bløde løg, løvstilk, Variation af jordskokker, friske krydderurter & lammesky

Unghanebryst

Farseret unghane serveres m/grøntsags pot au feu, pommes Anna, orange sauce og brøndkarse

Oste

Osteplanke

3 franske oste serveres m/syltede nødder, kompot og sprøde flager

Cremet roquefort eller Rødkit

Serveres m/stegt rugbrød, hybenkompot & rosmarin

Dessert

Citron tærte

Citron tærte serveres m/saltet karamel, marengs & knas

Tarte tatin

Æbletærte serveres m/cremefraiche, parfait & flødeskum

Profiteroles

Vandbakkelser serveres m/vaniljeis & chokoladesauce

Choux au Craquelin

Knasende og krakeleret vandbakkelse m/ chokolade creme, støv & vanilje parfait

Bær Macaron

Bær Macaron serveres m/lime, hvid chokolade & vanilje parfait

Creme Bruleé

Vanilje creme m/brændt sprød karamel låg, karamelliserede mandler & blåbær

”Gå-hjem” menu

Fransk charcuterie

Forskellige slags franske pølser og oste serveres m/garniture, brød & flager

Fransk løgsuppe

Gratineret løgsuppe serveres m/ristet brød & purløg

Croque Monsieur

Sprødristet toast, spejlæg, skinke, ristede svampe, spinat, sort trøffelpure & Gruyere

Tærte

Grøntsagstærte m/skinke og purløg. Hertil blandet salat & brød

Roulés à la saucisse

3 forskellige butterdejsbagte slagterpølser

Prisoversigt

Menu Velkomstdrink snacks Kaffe/te Sødt Cognac/likør “gå hjem” menu Samlet pris
3 retter 358,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 676,-
4 retter 398,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 716,-
5 retter 438,- 49,- 49,- 39,- 35,- 48,- 98,- 756,-

”Samlet pakke” arrangement

Sammensæt selv Deres arrangement:

Velkomstdrinks

Vælg menu

Vælg det antal retter som du/I ønsker til jeres selskab
Se menuerne foran i programmet

Kaffe
Kaffe/the m/hjemmelavede ”sødt”. Hertil 1. stk cognac eller likør

”Gå-hjem” menu
Se menuerne under ”Gå-hjem” menu foran i programmet

Drikkevarer
Anker´s valg af hvid/rødvin, fadøl, sodavand og isvand
Serveres ad libitum i 6 timer, herefter tillæg pr. person pr. time kr. 75,-

Pris pr. couvert v/valg af 3 retter til menu 939,-

Pris pr. couvert v/valg af 4 retter til menu 1048,-

Pris pr. couvert v/valg af 5 retter til menu 1148,-

“Buffet”

Serveres ved bordene på fade eller som buffet
(min. 15 couverter)

Forslag 1

Krabbesalat m/advokado, grape, syltede grønne tomater, lime mayo & dild

Farseret unghane m/svampefars, løvstik & stegte beder

Rosastegt brandy marineret okselår m/stegte portobello svampe

Langtids braiseret landgris m/brændte løgskaller

Rosmarin marineret hjertesalat m/fennikel, melon, syltede tomater & kerner

Fransk kartoffelomelet m/tomater & krydderurter

Grov mos m/sennep, løg & kruspersille

Pommes Anna m/friske krydderurter

Bagt landbrie m/syltede figner & tomatchutney

Citrontærte serveres m/saltet karamel, marengs & knas

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 2

”Gin” marineret laks m/hollandaise creme & tangchips

Letrøget kylling m/stegt fennikel

Langtidsstegt kalveculotte m/grillet endiviesalat & rosmarin olie

Helstegt lammekølle m/stegte hvidløg & bønner

Marineret hjertesalat m/fennikel, melon, syltede tomater & kerner

Tærte m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning

Dampede kartofler m/rosmarin, olie & havsalt

Sprøde kartoffelchips m/revet emmentaler & krydderurter

3 franske oste serveres m/syltede nødder, kompot og sprøde flager

Creme bruleé – Vanilje creme m/brændt sprød karamel låg,

karamelliserede mandlerog blåbær

Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 3 ”Petits Plats” – Dele mad på bordene

1) Servering:

Hjertesalat m/fiskerilette, æbler, løg & krydderurter

”Gin” marineret laks m/hollandaise creme & tang chips

Krabbesalat m/avokado, grape, syltede, grønne tomater, limemayo & dild

2) Servering:

Brioche bolle m/kalvefilet, syltede løg, trøffelcreme & tomatchutney

Stegt kartoffelrösti m/langtidsbraiseret landgris, balsamico svampe & syltede tomater

Fransk kartoffelomelet m/tomater & krydderurter

Tærte m/rødløg, syltede tomater, gedeost & honning

Ovnstegte kartofler m/rosmarinolie, havsalt og kartoffelcreme m/hvidløg

3) Servering:

Flager m/forskellige slags oste

Der serveres hjemmebagt brød og smør til hele anretningen

Pris pr. couvert 358,-

Forslag 4 ”11 serveringer af Franske fiske specialiteter” (min 20 couverter)

1. servering – Østers m/rødløg & lime mayo

2. servering – Håndpillede fjordrejer m/peber mayo & smør croutons

3. servering – Stegt kammusling, soya, Cashewnødder & karse

4. servering – Stegt havtaske, fumé, grøn mayo & hasselnøddeolie

5. servering – Friteret torskekæbe m/trøffelmayo

6. servering – ”Gin” marineret laks m/hollandaise creme & tang chips

7. servering – Letsaltet tuntatar, avokado & æggeblomme

8. servering – Stegt pighvar på ben m/syltet løgkompot

9. servering – Krabbesalat m/avokado, grape, syltede grønne tomater, limemayo & dild

10. servering – Gratinerede muslinger m/emmentaler & hvidløg

11. servering – Stenbiderrogn m/vagtelæg & smør croutons

Pris pr. couvert 598,-

Brunch som buffet

(min. 15 personer)

Scrambled eggs m/bacon

Yoghurt m/müsli

3 slags pølser m/garniture

3 slags oste m/tilbehør

Paté m/svampe og bacon

Mini croissant

2 slags syltetøj

French toast m/sirup

Hjemmebagt brød

Smør

Pris pr. couvert 169,-

 

Tilvalg til brunch

(Vi anbefaler min. 2 stk. tilvalg)

Butterdejsbagte slagterpølser

¨Croque Madame¨- Sprødristet toast m/skinke og gruyere ost

Rimmet, brændt laks og citron creme

Tærte m/spinat og laks

Tærte m/porrer og løg

Brunch pandekager

Mont D´Or m/karamelliserede nødder

Vandbakkelser – vanilje creme

Creme bruleé – Vanilje creme m/brændt karamel

Chokoladetærte m/blåbær

Frisk frugt

Pris pr. tilvalg 25,-

Kaffe/the/kage

Kaffe/the/mælk/juice, vand ad libitum, pax 79,-

Kaffe/the/mælk/juice ad libitum, pax 69,-

Kaffe/the ad libitum, pax 39,-

Mælk/juice ad libitum, pax 39,-

“Sødt” til kaffen, pax 35,-

KONTAKT

Send en besked

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG:
FREDAG:
LØRDAG:
SØNDAG:

KL. 11 – 22
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24
KL. 11 – 24

(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: KL. 11 – 22
FREDAG: KL. 11 – 24
LØRDAG: KL. 11 – 24
SØNDAG: KL. 11 – 24
(køkkenet har åbent til kl. 21.30 alle dage)