BRYLLUP

Omgivelserne i og omkring ANKER er som en skøn oase midt i storbyen Her kan I fejre jeres drømmebryllup i ro og mag, med udsigt over Lystbådehavnen & Aarhus Ø. Lokalerne kan rumme op fra 15 til 170 personer.

Vi ser frem til at skabe en fantastisk og mindeværdig fest for både jer og jeres gæster.

BRYLLUP – ALT INKLUSIV 18.00 – 02.00

• Velkomstdrinks
• 3 retters bryllupsmenu
• Kaffe/the m/hjemmelavet sødt
• Udsøgt vinmenu under hele middagen samt fadøl & vand.
• Bar med drinks, vin, øl & vand efter middagen indtil kl. 02.00 Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 99,-
• Gå hjem-menu

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 998,-

LUKSUSBRYLLUP – ALT INKLUSIV MED RECEPTION 15.00 – 02.00

• Bryllupsreception inkl. 4 valgfri receptionsanretninger, fadøl, vand & vin
• Velkomstdrinks
• 4 retters bryllupsmenu
• Kaffe/the m/hjemmelavet sødt
• Udsøgt vinmenu under hele middagen samt fadøl & vand.
• Bar med drinks, vin, øl & vand efter middagen indtil kl. 02.00 Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 99,-
• Gå hjem-menu

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 1298,-

SELSKABSLOKALER MED UDSIGT

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 170 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over havnen og Aarhus Ø. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om maden, og udsigten fuldender oplevelsen.

MAD DER SMAGER

På ANKER tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er franskinspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

FLEKSIBLE SELSKABSPAKKER

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”, og derfor kan du altid selv være med til at designe din selskabspakke og menu. Vi sørger for, at alt er planlagt inden den store dag, så du kan læne dig tilbage og nyde festen, dagen og selskabet.

KOM OG MØD OS

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

DET MED SMÅT

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr med 45kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering og afhentning af mad ud af huset, tillægges 300kr. i leveringsomkostninger, samt 1000kr. i depositum for porcelæn og service. Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

3-retter4-retter
Menu359,-429,-
Velkomstdrink59,-59,-
Reception 3 timer379,-379,-
Kaffe / the39,-39,-
Sødt49,-49,-
Cognac / likør59,-59,-
Gå-hjem-menu99,-99,-
Blødbar 4 timer379,-379,-
Hårdbar 4 timer329,-379,-

Tillæg ved valg af buffet i stedet for 3 retters menu: 70,- pr. person

GENERELLE VILKÅR

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 20 km fra restauranten. Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se drc´s hjemmeside www.d-r-c.dk

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30

KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30 LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30