MENUKORT

FROKOST BRASSERIE

11.00 – 16.00

ANKER ANBEFALER

2 retter 222,-

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret på dagens friske fangster, årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med alle vores livretter (min. 2 personer).

KAVIAR

15 g White Sturgeon Kaviar, stegt løgblinis, creme fraiche

300,-

ØSTERS

m. citron og salt
m. rødvinsvinaigrette og skalotteløg
Friteret med purløgsmayonnaise

29,- pr. stk.

SKALDYRSFADE

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

500,- pr. person

150 kr.

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, sprøde ANKER fritter, aioli og dild

Salat Nicoise
Lynstegt tun, porcheret æg, ansjoser, bønner, syltede rødløg og vinaigrette

Fiskefrikadeller
3 stk. fiskefrikadeller m. rejer, spæk, forårsløg og dild. Serveres m. salat og sauce tartare

Steak sandwich
Ristet toast m. oksemørbrad, trøffelmayonnaise, løglyonnaise, cornichons, spæd salat og friterede løgringe

Tilvalg: Stegt Foie Gras 50,- ANKER fritter og aioli 35,-

Stjerneskud
Stegt rødspættefilet og rødspættesoufflé Serveres m. rejer, flodkrebs, aspargesflager, rogn, dild og hummermayonnaise
Tilvalg: Jomfruhummer 50,- Kaviar 100,-

200 kr.

Frokostplanke

Tuntatar, dild mayonnaise, syltede æbler og dild Stenbiderrogn m. saltede agurker og creme fraiche Friteret hvidfisk m. sauce tartare Kyllingeterrine m. trøffelmayonnaise og syltede løg 2 oste m. syltede nødder og kiks

Kutterfangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkenes fantasi – spørg venligst betjeningen

Fish & Chips
Variation af hvidfisk, blæksprutter og kæmperejer i sprød orlydej m. ANKER fritter, aioli og sauce tartare

ANKER Tatar
Sort pebermayonnaise, rå æggeblomme og spæde salater

Tilvalg: ANKER fritter 35,-

250 kr.

Hummer
1/2 dildkogt hummer m. salat og aioli

Tilvalg: ANKER fritter 35,-

Okse Ribeye
300 g Ribeye m. ANKER fritter og sauce Bearnaise

Tilvalg: Spæde salater 35,- Årstidens grønt 35,-

DESSERT

Ostetallerken
3 slags smagfulde oste m. surt, sødt og sprødt
145,-

Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamelsauce, mandler og appelsin
110,-

Lun brombærtærte
m. vaniljeis og syltede brombær
90,-

Choux au Craquelin
Lille, knasende vandbakkelse m. chokoladecreme, is og bærkompot
90,-

Crème brulée
Vaniljecreme, brændt karamel, hindbærsorbet og nøddekrokant
80,-

French Coffee
Cointreau, kaffe, fløde og brun farin
80,-

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30

KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30 LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30