MENUKORT

BRASSERIE

11.00 – 16.00

KAVIAR

15 g. White Sturgeon Kaviar, stegt løgblinis, creme fraiche

300,-

ØSTERS

M. citron & salt
M. rødvinsvinaigrette & skalotteløg
Friteret m. purløgsmayonnaise

29,- pr. stk.

SKALDYRSFADE

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

500,- pr. person

STEAKS

Ribeye 300 gr.
Serveres m. ANKER fritter, årstidens grøntsager og sauce Bearnaise

300,- pr. person

ANKER ANBEFALER

2 retter 222,-

Kokkene sammensætter hver dag en menu, baseret på dagens friske fangster,
årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med alle vores livretter (min. 2 personer)

150 kr.

Moules Frites

Havfriske blåmuslinger, sprøde ANKER fritter, aioli & dild

Salat Nicoise

Lynstegt tun, pocheret æg, ansjoser, bønner, syltede rødløg & vinaigrette

Fiskefrikadeller

3 stk. fiskefrikadeller m. rejer, spæk forårsløg og dild. Serveres m. salat & sauce tatar

Steak sandwich

Ristet toast m. oksemørbrad, trøffel mayonnaise, løg lyonnaise, cornichons, spæd salat & fritterede løgringe

Tilvalg: Stegt Foie Gras 50,- ANKER fritter & aioli 35,-

Stjerneskud

Stegt rødspættefilet & rødspætte soufflé

Serveres m. rejer, flodkrebs, aspargesflager, rogn, dild & hummermayonnaise

Tilvalg: Jomfruhummer 50,- Kaviar 100,-

200 kr.

Frokostplanke

Tun tatar, dild mayonnaise, syltede æbler & dild

Stenbiderrogn m. saltede agurker & creme fraiche

Fritteret hvidfisk m. sauce tartare

Oksehale terrine m. trøffel mayonnaise & syltede løg

2 oste m. syltede nødder & kiks

Kutterfangst

Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkens fantasi

– spørg venligst betjeningen

Fish & Chips

Variation af hvidfisk, blæksprutter & kæmpe rejer i sprød orlydej m. ANKER fritter, aioli & sauce tartar

ANKER Tatar (rørt ved bordet)

Sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater

Tilvalg: ANKER fritter 35,-

250 kr.

Hummer

1/2 Dildkogt hummer m. salat og aioli

Tilvalg: ANKER fritter 35,-

Okse Ribeye

300gr. Ribeye m. ANKER fritter & sauce Bearnaise

Tilvalg: Spæde salater 35,- Årstidens grønt 35,-

DESSERT

Oste Tallerken

3 slags smagfulde oste m. surt, sødt & sprødt

145,-

Crepe Suzette

Flamberede pandekager m. vanilje is, karamel sauce, mandler & appelsin

110,-

Lun brombærtærte

m. vanilje is & syltede brombær

90,-

Choux au Craquelin

Lille, knasende vandbakkelse m. chokoladecreme, is & bærkompot

90,-

Crème brulée

Vanilje creme, brændt karamel, hindbærsorbet & nøddekrokant

80,-

French Coffee

Cointreau, kaffe, fløde & brun farin

80,-

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:
LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30
KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30
LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30