MENUKORT

AFTEN

ANKER ANBEFALER

Kokkene sammensætter hver dag en menu baseret på dagens friske fangster,
årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster. (min. 2 personer)

3 retter
333,- pr. person
Inkl. vinmenu 555,- pr. person

4 retter
444,- pr. person
Inkl. vinmenu 698,- pr. person

Den perfekte aften
Snacks & velkomstdrink
4 retter inkl. vinmenu
kaffe & avec
798,- pr. person

KAVIAR

15 gr. White Sturgeon Kaviar, stegt løgblinis, creme fraiche

300,-

ØSTERS

M. citron & salt
M. rødvinsvinaigrette & skalotteløg
Friteret m. purløgsmayonnaise

29,- pr. stk.

SKALDYRSFADE

Jomfruhummer
Østers au naturel
Dildkogte krabbeklør
Dampede blåmuslinger
Røde flodkrebs
Søkogte skalrejer
1/2 kogt hummer

500,- pr. person
Tilvalg: 15 g. WhIte Sturgeon Kaviar

STEAK

Alle udskæringer serveres med ANKER fritter, årstidens grønt & sauce bearnaise

Ribeye 300 gr.
300,- pr. person

Côte de Boeuf 700 gr. (2 personer)
350,- pr. person (uden ben)

Chateaubriand 500 gr. (2 personer)
350,- pr. person

Cocktailmiddag

Tilbuddet gælder kun torsdag

2 retter & 2 cocktails efter køkkenets fantasi
Spørg din tjener for mere information.

398,-

A la carte

17.00 – 21.30

Vi anbefaler, at man bestiller min. to a la carte retter pr. person.

100 kr.

Moules Frites
Havfriske blåmuslinger, sprøde ANKER fritter, aioli & dild

Stenbiderrogn
Lun blinis m. stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg og dild

Kammuslinger a la nage
Stegte kammuslinger m. sauce nage & spæde urter

Kyllingeterrine
Citronmayo, syltede løg og sennepsfrø

200 kr.

ANKER Tatar (rørt ved bordet)
Sort peber, mayonnaise, rå æggeblomme, & spæde salater
Tilvalg: ANKER fritter 35,-

Kutter Fangst
Dagens havfriske fiskeret tilberedt efter kokkens fantasi
– spørg venligst betjeningen

Foie Gras terrine
Æblekompot, spæde salater, ristede hasselnødder & andekråser

Fiskesuppe
Med stegt fisk & urter

300 kr.

Meunierestegt pighvar

Ristet selleri, brunet smør, hasselnødder & persille

Hummer

1/2 Dildkogt hummer m. salat, ANKER fritter & aioli

Flamberet Peberbøf

Oksemørbrad flamberes ved bordet, petit kartofler, sæsongrønt & peber sauce

Tournedos Rossini

Oksemørbrad, stegt Foie Gras, frisk sort trøffel, ristet toast, petit kartofler, sæson grønt & trøffel sauce

DESSERT

Ostetallerken
3 slags smagfulde oste m. surt, sødt & sprødt
145,-

Crepe Suzette
Flamberede pandekager m. vaniljeis, karamel sauce, mandler & appelsin
110,-

Lun brombærtærte
Med vaniljeis & syltede brombær
90,-

Choux au Craquelin
Lille, knasende vandbakkelse m. chokoladecreme, is & bærkompot
90,-

Crème brulée
Vaniljecreme, brændt karamel, hindbærsorbet & nøddekrokant
80,-

French Coffee
Cointreau, kaffe, fløde, brun farin
80,-

BOOK BORD

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG:

LØRDAG – SØNDAG:

KL. 11 – 21.30

KL. 10 – 21.30

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: KL. 11 – 21.30 LØRDAG – SØNDAG: KL. 10 – 21.30